Vŕzganie sedadla

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
pico

Re: Vŕzganie sedadla

Příspěvek od pico » 18 črc 2013, 20:08

Teraz neviem, kde to vlastne yukilovi vrzgalo ? V operadle alebo v sedaku :?: Dufal som, ze J- cko uz tento problem mat nebude :o Mne zacal rezonovat tapacir vodicovych dveri pri jazde cez nerovnosti.
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013

Reklama

snalim

Příspěvek od snalim » 18 črc 2013, 20:26

mne v pravych dverach jemne vibruje ta umela hmota, kde je tlacidlo na otvaranie okna. Je pravda, ze mi v servise davali novy tapcir, ked mi niekto rozmlatil prave okno, mozno tam nieco malo utiahli.
Opel Astra J 1.4T 88 kW

pico

Příspěvek od pico » 18 črc 2013, 20:38

Drnci mi to niekde v oblasti cudlika "otvarania" dveri, cize v hornej casti pri stlpiku.
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013

yukil

Příspěvek od yukil » 18 črc 2013, 22:07

pico píše:Teraz neviem, kde to vlastne yukilovi vrzgalo ? V operadle alebo v sedaku :?: Dufal som, ze J- cko uz tento problem mat nebude :o Mne zacal rezonovat tapacir vodicovych dveri pri jazde cez nerovnosti.
Ahoj, vŕzgalo mi to v operadle, toto som vyriešil, dodnes mám pokoj, ticho, tak si môžem konečne pokojne vychutnávať jazdu :)

yukil

Příspěvek od yukil » 16 bře 2014, 17:11

Síce trvalo, ale pridávam foto, s popisom ako som rozobral sedadlo, konečne vyriešil vŕzganie operadla
Přílohy
Po celej dolnej dĺžke je poťah zaistení v lište, treba sklopiť operadlo úplne vpred, potom od kraja postupne vytiahnuť, je to zacvakávacie
Po celej dolnej dĺžke je poťah zaistení v lište, treba sklopiť operadlo úplne vpred, potom od kraja postupne vytiahnuť, je to zacvakávacie
Tu vidieť to zaistenie, to isté je aj na opačnej strane.
Tu vidieť to zaistenie, to isté je aj na opačnej strane.
Najprv som vybral zaistenie poťahu smerom dohora.
Najprv som vybral zaistenie poťahu smerom dohora.

yukil

Příspěvek od yukil » 16 bře 2014, 17:15

Ďalšie foto, snáď to pomôže aj vám :)
Přílohy
Celý tento výplet vidno po odstránení bočních zaistení poťahu, ten istý systém ako som opísal pri spodnej časti.
Celý tento výplet vidno po odstránení bočních zaistení poťahu, ten istý systém ako som opísal pri spodnej časti.
Neviem či tá žltá izolácia má byť taká predratá, alebo sa to časom predralo, ale tým úchyt vŕzgal potom o tútu predratú časť, skúsil som premazať WD, pomohlo načas, tak som nakoniec dal trošku vazelíny na celú tú časť
Neviem či tá žltá izolácia má byť taká predratá, alebo sa to časom predralo, ale tým úchyt vŕzgal potom o tútu predratú časť, skúsil som premazať WD, pomohlo načas, tak som nakoniec dal trošku vazelíny na celú tú časť
Časť označená v krúžku drží celý výplet kostri operadla v kope a napnutú, rovnaký je na druhej strane, bol vypadnutý, nasadil som ho späť.
Časť označená v krúžku drží celý výplet kostri operadla v kope a napnutú, rovnaký je na druhej strane, bol vypadnutý, nasadil som ho späť.

Odpovědět