Teraz neviem, kde to vlastne yukilovi vrzgalo ? V operadle alebo v sedaku Dufal som, ze J- cko uz tento problem mat nebude Mne zacal rezonovat tapacir vodicovych dveri pri jazde cez nerovnosti.
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
mne v pravych dverach jemne vibruje ta umela hmota, kde je tlacidlo na otvaranie okna. Je pravda, ze mi v servise davali novy tapcir, ked mi niekto rozmlatil prave okno, mozno tam nieco malo utiahli.
pico píše:Teraz neviem, kde to vlastne yukilovi vrzgalo ? V operadle alebo v sedaku Dufal som, ze J- cko uz tento problem mat nebude Mne zacal rezonovat tapacir vodicovych dveri pri jazde cez nerovnosti.
Ahoj, vŕzgalo mi to v operadle, toto som vyriešil, dodnes mám pokoj, ticho, tak si môžem konečne pokojne vychutnávať jazdu
Celý tento výplet vidno po odstránení bočních zaistení poťahu, ten istý systém ako som opísal pri spodnej časti.
Neviem či tá žltá izolácia má byť taká predratá, alebo sa to časom predralo, ale tým úchyt vŕzgal potom o tútu predratú časť, skúsil som premazať WD, pomohlo načas, tak som nakoniec dal trošku vazelíny na celú tú časť
Časť označená v krúžku drží celý výplet kostri operadla v kope a napnutú, rovnaký je na druhej strane, bol vypadnutý, nasadil som ho späť.