ked to premazali v KM, tak to tyzden vrzgalo viac a odvtedy (asi 3mesiace) som si to uz nevsimol.Mimo píše:Trochu sa vtierknem do temy, riesil niekto to vrzganie? Robi mi to tiez, hlavne ked je teplo a spojku pustam pomaly. Tiez som to chcel riesit v KM, ale kvoli praci mozem len v sobotu... Na webe maju uvedene,ze servis maju otvoreny tiez. Tak som tam volal,objednat sa...vyzsledok, ze tuto sobotu nie. Tak hovorim, buducu,alebo o dva tyzdne,mne je jedno... Technik stichol
Ze ehmmm..to asi nepojde...preco?...lebo v sobotu nerobi skladnik a nevie teda nic vydat zo skladu... Po tejto odpovedi som ostal trohu zarazeny..
Prosím? Ale vsak na premazanie pedalu metreba extra diely...ale ze aj tak..mazivo atd...a tak si hovorim..na co je tam potom ten servis v sobotu? Vraj ked tam necham auto na vikend....no fajn, kvoli namazaniu pobavilo...
Tak tam som nepohodil... Zobral som to do imeho servisu kde to namazali- sprejom..ale moc to nepomohlo. Este aj ta spojka ide uz dost tazko
Niekto to doriesil?
a ten pokles vykonu od 2000 do 2500, odkedy som vyjazdil pol benzinovej nadrze s cisticom Dynamax, tak to prestalo..