Ahoj, myslíte že je možné aby moucha zavřená v interiéru spustila alarm? Už se mi stalo podruhé (auto mám cca 4 mesíce) že jsem přisel k autu a PP hlásil "pokus o zcizení".
Poprvé jsem alarm v noci dokonce slyšel vzbudil jsem se ale u auta nikdo nebyl (nevím jak dlouho houkal než jsem vstal) ale tentokrát jsem nic neslyšel ale při jízdě jsem zjistil že v autě byla moucha .. zní to vtipně ale je to možné? CO myslíte? Mám ten klasický original alarm žádný dodělávaný.
Pokiaľ si sadla priamo na to pohybové čidlo čo je na strope a to čidlo je dosť citlivé na pohyb, tak povedal by som, že je to možné - je to ale len môj laicky názor.
Veď urob pokus a vyskúšaj - chyť muchu a zavri ju do auta, potom trpezlivo čakaj a uvidíš.
Tu hlasku pise az po facelifte? Mne ked pusti alarm. tak nic nepise. Alarm trubi asi 1minutu, potom sa automaticky vypne. Myslim, ze pisu v materialoch, ze je nezavisle napajany(?) Kde je potom ta baterka?
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Alarm zvykne mavat extra baterku niekde v RJ alebo niekde schovanu. Ja som chcel vymienat autobateriu, zamkol som dialkovym, odpojil ju a o chvilu som sa s nou musel vratit, lebo to zacalo zjapat.
mne to zacalo robit v poslednej dobe pravidelne. ziden hmyz som nenasiel, ani pavuka, co by to sposoboval.. Na Astra H fore som nasiel podobny prispevok a tam doporucili skontrolovat zadne okna v kufri, kde su paskove vodice na anteny. na jednom z nich som mal zle dotlaceny konektor a nebol tam dobty kontakt. takze ked sa menila teplota v interieri (slnkom) tak teplotnou roztaznostou materialov tam vznikol zly spoj na antenu a alarm si myslel, ze je narusenie.
od vtedy mam zatial pokoj