LED interierove osvetlenie
Re: LED interierove osvetlenie
Malý dotaz - chlapi, co to máte odzkoušené. Když si dáte do interiéru ty LED žárovky, funguje i to stmívání? Nerad bych o to přišel.
dík za odpověď.
dík za odpověď.
Dříve: Opel Astra F 1,4 16V 66kW 1997
Nyní: Opel Astra J 1,4 T 88kW 2014
Nyní: Opel Astra J 1,4 T 88kW 2014
- Reklama
Mne funguje stmievanie rovnako ako s pôvodnými žiarovkami.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
ano stmavovanie funguje len ledka slabo svieti asi bude treba ine ledky
astra sport tourer 1.7 81kw 2012
interierove mam pomenene aj ja super svietia vsetko ok akurat spz som odskusal uz asi 8 a nic kazda jedna vypisuje hlasku
astra sport tourer 1.7 81kw 2012
Tie co som kupil zacali obcas blbnut - blikat. Zatial je to naozaj iba obcasne tak som zvedavi kolko este vydrzia.
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
Ja ma tieto v interiery. Neblikaju ani jemne nesvietia po vypnuti. Jediny problem je mizerny kontakt .oproti ziarovke je tam len jeden drotik.ziarovka ma dvojity a ma lepsi kontakt.si myslim.lahko sa to vytrasie odtial.
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
- matusbelusak
tak ja som si objednal tie čo ma mater, svietivosť je naozaj pekná a za tu cenu :3 svietia všetky čo mi prišli, zatial neblikajú ani nič podobné a večer to vyzerá naozaj pekne v astre ked sa otvoria dvere pridávam fotky ako to vyzerá aj ked v reali to je krajšie oveľa
Opel Astra ST 1,7 CDTI 81kw 2011 ( 208 000 km )
v bývalom aute som tiež našúpal všade LEDky no potom som to aj tak stále vypínal lebo som sa v noci cítil strašne ako vo výklade.. bolo to už moc, tak na Jčku si radšej nechám klasiku
možno otázka pomimo, dávalo sa do astry aj osvetlenie nôh či ani nie?
vďaka
možno otázka pomimo, dávalo sa do astry aj osvetlenie nôh či ani nie?
vďaka
Astra J ST 1,7CDTI Cosmo 9/2011
veľa železa za málo peňazí :)
kúpil som tieto na spz (ST ma asi iné osvetlenie ako ostatné karosárske typy-na tie sa dajú zohnať aj lacnejšie)lado1234 píše:interierove mam pomenene aj ja super svietia vsetko ok akurat spz som odskusal uz asi 8 a nic kazda jedna vypisuje hlasku
http://www.ebay.de/itm/221919490923?_tr ... EBIDX%3AIT
dnes som nainštaloval, bez tých odporov hlásia chybu. S odporom úplne v pohode bez chyby. Zatiaľ som spokojný. svietia parádne. Ostatne aj na druhom aute mám podobné a vedel som,že to bude rovnaké.
Hneď je viac svetla za autom = ľahšie cúvanie mám objednanú aj nejakú ledku do cúvačky, uvidím čo pomôže tá..
Astra J ST 1,7CDTI Cosmo 9/2011
- matusbelusak
prihoď fotku jak to vyzerá v tme to osvetlenie špz som veľmi zvedavý jak to vyzerá
Opel Astra ST 1,7 CDTI 81kw 2011 ( 208 000 km )