Klepnutí při ubrání plynu
Re: Klepnutí při ubrání plynu
Tak jsem stím byl v sevisu vubec se jim do toho nechtělo řekli mi že to dělají i ostatni 2.0CDTI,a neví co stím,
řekli mi že můžou vymněnit převodovku,ale něřím že to vyřeší ,myslím si že auto které stojí víc než půl mil.korun, by to nemělo dělat skoušel jsem volat i do jiných servisu a nikdo si nestěžoval,asi budu muset sehnat soudního znalce
aby řekl zda je to v pořadku.
řekli mi že můžou vymněnit převodovku,ale něřím že to vyřeší ,myslím si že auto které stojí víc než půl mil.korun, by to nemělo dělat skoušel jsem volat i do jiných servisu a nikdo si nestěžoval,asi budu muset sehnat soudního znalce
aby řekl zda je to v pořadku.
- Reklama
Tak jsem rozhodl skusit zajet do Rakouska do Opel servisu tam mě objednali na další týden nebot měli hodně práce, dnes jsem navštivyl servis rak. projel to semnou a řekl že by to nemělo klepat asi půl hodiny skoušeli co by to mohlo dělat ale nepřisli na to coto je asi hodinu někam stale telefonoval ,pak přišel a řekl mi že musí zjistit co toje ,a že za
14dni zavolají a v ramci zaruky bezplatně opraví,tak jsem zvědav jak to dopadne,ale rohodně se snažily lepe jak v čechách.
14dni zavolají a v ramci zaruky bezplatně opraví,tak jsem zvědav jak to dopadne,ale rohodně se snažily lepe jak v čechách.
to je na houby...
dej pak vedet, jak jsi dopadl...takove veci jsou k vzteku
dej pak vedet, jak jsi dopadl...takove veci jsou k vzteku
Mam 1,4T 88kW a pri rezimu sport a ubrani plynu mi taktez cvakne neco v motorovem prostoru. Vypozoroval jsem nasledujici - v normalnim rezimu je prechod motoru ze zateze po ubrani plynu plynulejsi nez v rezimu sport, ta zmena je skokova, proto ten zvuk. Otazkou je co to je.
Ja mám nové auto týždeň a asi 300km a tiež som podobné vypozoroval-mám 2.0l-121kW, takže by to bola nejaká výrobná vada u týchto motorov?Aj v nemeckom fore sa pisu podobne problemy takze:
http://www.motor-talk.de/forum/lautes-r ... 70412.html
http://www.motor-talk.de/forum/lautes-r ... 70412.html
Takže mi volali ze servisu přísti týden to tam vezu na opravu říkal mi že to tam bude tří dny v servisu,tak abych stim počítal.Pak dám vědět
Ako dopadol ten servis a bolo to v Rakúsku?
Astra J ST 2,0 CDTI 118kW Cosmo 6/11 GreyTechnical,FlexRide,AFL,Alarm,Park.asistent............
Dobrý den pánové tak mi volaly z Rakouska že mají problém z převodovkou co zřejmě dělalo to klepání a zjistily že nemají na to věci a že bude oprava trvat déle tak mi nabídly nahradní vůz zdarma , budu muset asi čekat 14dní
než to dají dohromady.Včera jsem si byl pujčit nahradní vůz Astru J Sportstourer 1.7CDTI 81kw to je velký skok ve výkonu jsem rád že mám silnějši motor, je fakt že při standartní jízdě to stačí ale když chceš předjíždět musíš už přemýšlet jestli múžeš. Pak dám vědet.
než to dají dohromady.Včera jsem si byl pujčit nahradní vůz Astru J Sportstourer 1.7CDTI 81kw to je velký skok ve výkonu jsem rád že mám silnějši motor, je fakt že při standartní jízdě to stačí ale když chceš předjíždět musíš už přemýšlet jestli múžeš. Pak dám vědet.
Takže Ti to opravia v Rakúsku v rámci garancie?Nevieš čo je presne s prevodovkou? Tak to potom vyzerá na sériovú vadu a mali by zvolávať autá do servisu, ak sa na to príde a je to hromadná závada u viacerých typov týchto motorov.
S tym zovalavanim to nie je take jednoduche.
aby opel urobil zvolavacku musi byt urcity pocet staznosti na ten isty problem to je za prve, za druhe musia prist na to co to robi a za tretie musia chciet urobit tu zvolavacku, inak je pre nich jednoduchsie a lacnejsie opravovat len tie auta na ktore sa zakaznik stazuje!
aby opel urobil zvolavacku musi byt urcity pocet staznosti na ten isty problem to je za prve, za druhe musia prist na to co to robi a za tretie musia chciet urobit tu zvolavacku, inak je pre nich jednoduchsie a lacnejsie opravovat len tie auta na ktore sa zakaznik stazuje!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92 kW SPORT