Vyzera to zaujimavo. Ktovie ako sa to pripaja, ci je to plug n play alrbo to vyzaduje vacsi zasah do elektroinstalacie. Nieco podobne som videl aj na nemeckych strankach. Tam sa vsak cez dotykovy displej ovladala aj klimatizacia a musela sa menit aj cast pristrojovky kedze displej bol vacsich rozmerov
Astra J ST, mahagon, model 2013, Cosmo, 2.0 cdti (121kw)
Toto radio som menil za original v Hyundai i30...V balení bola komplet kabeláž s redukciou na spojenie napájania, repro a vstupov do jedného (ako je to s kablamy u J-cka neviem) jedine som musel dokupovať redukciu pripojky anteny....K radiu tiež dostaneš náhradu za origo plastový rám...Funkčne je super a pokial chceš ešte niečo viac su aj s Androidom - http://www.auknet.cz/p25074-vestavena-g ... droid.html Ale su už drahšie...
Su na objednávku takže musíš dlho čakať.
Čo sa funkcií týka majú v sebe natiahnuty a optymalizovany softvare priamo na konkrétnu značku a model auta, takže klima, ovládanie na volante, origo vstupy a ostatne budu fungovať ako predtym...
Patrik dik ale ked ja mam v Jčku uz zabudovane radio vies Navi 950 takze neviem ci sa to da vymenit kus za kus ci nie ... Ramcek je mi zbytocny no uvidim ale dik za info
nieco povodne som pozeral na ebayi za 450. mna skor ma laka original navi, ale s mirrorlink...no asi to vidim tak, ze to neexistuje a display menit nebudem...
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
cauko ludia otazka:
pisal som do jednej firmy u vas v CZ ohlaadom radia bolo mi povedane ze sa to neda dat kvoli GPS.
Neviete povedat preco a ak jo tak cu. sa to neda nejako obist ? diki moc za kazdu radu