System kontroly tlaku v pneu (TPMS) - druhy par diskov
Re: System kontroly tlaku v pneu (TPMS) - druhy par diskov
@softOPC - To by mě zajímalo, kdyby se objevil nějaký výpis prací s určitou cifrou?
@maxipes - Tu částku jsem zmínil v mém předchozím příspěvku (65$) a je vidět, že v Oplu používají stejný bazmek z Aliexpressu, ale mají ho na 433MHz. To jsem tam neobjevil anebo to umí obě frekvence (jako jiné přístroje) a šikmoocí to tam nenapsali. Každopádně jsem měl představu, že v Oplu budou mít něco originálnějšího od GM.
@maxipes - Tu částku jsem zmínil v mém předchozím příspěvku (65$) a je vidět, že v Oplu používají stejný bazmek z Aliexpressu, ale mají ho na 433MHz. To jsem tam neobjevil anebo to umí obě frekvence (jako jiné přístroje) a šikmoocí to tam nenapsali. Každopádně jsem měl představu, že v Oplu budou mít něco originálnějšího od GM.
Astra - 07/2015 - 103kW
- Reklama
No chlapi - nezávidím nikomu z Vás, kto máte v aute "túto sprostosť" (TMPS), ja mám auto ešte bez toho (vtedy to bolo ešte za príplatok) a vôbec mi to nechýba. Vlastne mám aj ja systém kontroly, no s tým mojím nie sú žiadné problémy.OldStanda píše:Tak jsem si dnes byl v Oplu vyzvednout origo čidla (1540,- po slevě). Všude jsem viděl nějaké hnědé kostky, které vypadaly, že nepůjdou rozebrat a v tomhle snad půjde vyměnit i baterie (vpravo).
Mám niečo takéto: Nechal som si to ociachovať a podľa výsledku skúšky mi to ukazuje o desatinu viac - čo je v pohode.
Raz-dvakrát do mesiaca si to skontrolujem a mám pokoj.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Dik za video, potvrdzuje to moje vybadanie, tuto v komente http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=9 ... t=40#p9006maxipes píše:Zjavne sa jedna o taketo nieco: https://www.youtube.com/watch?v=2M0G49UoyC4 Som zvedavy, kolko taky pipak stoji.
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
Presne tak. Ked som na gecku prehodil kolesa {bud na letne alebo zimne} tak som si skontroloval tlak, dofukal a hotovo. Kontroloval som uz len ked som mal pocit ze su meksie ale za 10 rokov som to robil fakt par krat, na prstoch jednej ruky by som to zratal. Dnes doba pokrocila. Vyzsia instancia EU - stat, sa stara o hlupych ovcanov aby nejazdili na mekych gumach ...jack píše:No chlapi - nezávidím nikomu z Vás, kto máte v aute "túto sprostosť" (TMPS), ja mám auto ešte bez toho (vtedy to bolo ešte za príplatok) a vôbec mi to nechýba. Vlastne mám aj ja systém kontroly, no s tým mojím nie sú žiadné problémy.OldStanda píše:Tak jsem si dnes byl v Oplu vyzvednout origo čidla (1540,- po slevě). Všude jsem viděl nějaké hnědé kostky, které vypadaly, že nepůjdou rozebrat a v tomhle snad půjde vyměnit i baterie (vpravo).
Mám niečo takéto:
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
Na tom Aliexpressu u těch TPMS krabiček píšou jen o 315MHz, což by měla být frekvence pro zbytek světa, kromě Evropy (viz. Wikipedie), která používá 433MHz, ale jsou tam pozitivní reakce od evropanů. Asi to risknu.
Astra - 07/2015 - 103kW
Tak až to budeš mít a bude to funkční, tak si k Tobě rád za těch 150,- Kč zajedu nechat spárovat čidla.
Simca Elyse, Škoda 120 Rapid, Škoda MB 100, Škoda 120, Škoda Forman,
WV Passat IV 1,9TDi combi, VW Passat V 1,9TDi combi,
Opel Astra G 2.0 Di caravan,
Opel Corsa D 1,4 16V,
Opel Astra J Sports Tourer 1,6 CDTI (100kW)
WV Passat IV 1,9TDi combi, VW Passat V 1,9TDi combi,
Opel Astra G 2.0 Di caravan,
Opel Corsa D 1,4 16V,
Opel Astra J Sports Tourer 1,6 CDTI (100kW)
Žádný problém, na dobré kafe to stačí Po víkendu to rozlousknu, škoda že to je taková novinka, cena bude padat a nebo to spárujou v každém pneuservisu za podobnou cenovku (150,-).
Astra - 07/2015 - 103kW
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
No zima se blíží a tak snad to rozchodíš rychle, budu to taky potřebovat. Snad bude hotová Astra tento týden a tak se schválně zeptám za kolik by mi to kluci spárovali.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Objednáno je, teď se ještě dočkat a ideálně se vyhnout DPH. Nakonec jsem to vzal od nějaké baby, které jsem napsal, ať na té zásilce deklaruje cenu 25$. Nijak draze to nevypadá, tak doufám že to na celnici nepošlou na tomograf
Dám vědět, ale nějaký týden to potrvá.
Dám vědět, ale nějaký týden to potrvá.
Astra - 07/2015 - 103kW
OT:
Chlapi, vykašlite sa už na nejaké spárovávanie čidiel tlaku - čo tak sa spárovať s nejakou "babou", či spáriť - teraz už neviem . Ja spáruvávam (okrem vyššie doporučeného počinu) len RC súpravu s prijímačom a už len lietam s érom.
Chlapi, vykašlite sa už na nejaké spárovávanie čidiel tlaku - čo tak sa spárovať s nejakou "babou", či spáriť - teraz už neviem . Ja spáruvávam (okrem vyššie doporučeného počinu) len RC súpravu s prijímačom a už len lietam s érom.
Naposledy upravil(a) jack dne 22 zář 2015, 17:54, celkem upraveno 1 x.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo