Nie, nenarazam na spotrebu, ale pohodlie. Neviem , kade jazdis a kolko. Ja denne 180km a rocne cca 40-50tis. A uz i 17ky su niekedy tvrde a auto na nasich cestach na nich poskakuje. Su ok, ked jazdis v meste (nazvem to couras sa aby ta videli,. ze mas hliniky) ci na dialnici. No na ostatnych cestach menej kvalitnych ziadna slava. Mne najviacej sedia 16ky. Sice sa nemozem v zakrute do nich tak opriet, ale podrzia i tie, len im treba verit. A v zime na snehu a na kasovitom snehu uplne pecka. Hlavne ked som mal htb. To sa jazdilo uplne na drzovku s nimi. Auto som nedokazal ustrelit. Bola to dokonala suhra pneu a elektroniky. Naproti tomu, ked sme skusali oct 4x4, tam zadak lietal ako besny. Elektronika zasiehla esp a v kombinacii s haldexom katastrofa. Zadok chodil hore dole, podla toho ako zasahovala elektronika.
Spytam sa ta jednu vec. Neviem, kde jazdis. Ale aj ked chodis po meste (dam priklad BA). Kto ti za jazdy pozera na kolesa? osobne viem, ze ked sme mali 15-18 rokov sme taketo veci riesili. No ani vtedy sme neokukavali za jazdy, lebo prd vidis z toho. Ale na parkujucom aute.
A dufam, ze moju reakciu neberies v zlom, lebo nebola tak mienena

A co sa spotreby tyka, tak bral by som aj tu nizsiu. Som akurat prerataval, ze keby mam 16ky, tak rocne usetrim 250-300eur na nafte.