Astra J - 1,7 DTR Cosmo

Ukažte ostatním svoje Jéčko
Šrkáč

Astra J - 1,7 DTR Cosmo

Příspěvek od Šrkáč » 13 lis 2010, 14:41

Tak po nekonečnom čakaní som dostal Astru v celej jej paráde.
Voľba bola jasná : 1.7 DTR, cosmo výbava, Xenony a výsuvný stojan na bicykle, keďže sme bikeri :D

Astru som kupoval v Žiline ( Autotip, s.r.o. ) a jednal som s Marošom Bobčekom.
Musím povedať že p. Boboček je maximálne ústretový a ochotný predajca, ktorý naozaj spraví všetko, pre spokojnosť zákazníka.

Keďže som mal na prevzatie auta a prihlásenie len 2 dni aj s cestami, mal som obavy či to všetko stihnem, no v Autotipe mi veľmi pomohli a na koniec, napriek menším komplikáciam na polícii som auto prihlásil a veselo odcestoval.

Urazil som na nej za posledné 3 dni asi 2 tusíc Km a všetko sa zdá byť v pohode, tak to hádam tak aj ostane.

Fotky samozrejme neskôr nahrám.

http://fotoskladnik.cz/image.php?i=sear ... &tag=astra

Naposledy upravil(a) Šrkáč dne 20 lis 2010, 23:30, celkem upraveno 2 x.

Reklama

Radoš92
Kontaktovat uživatele:

Re: Astra J - 1,7 DTR Cosmo

Příspěvek od Radoš92 » 14 lis 2010, 01:41

Další šťastný majitel. Tak ať slouží. Těším se na fotky.
Nynější: Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

Šrkáč

Příspěvek od Šrkáč » 21 lis 2010, 22:05

Tak už som čosi pofotil, hlavne som chcel ukázať ten stojan ako to vypadá
:shock:

Juray

Příspěvek od Juray » 08 pro 2010, 19:16

Nádherná...ta bílá astře fakt moc sluší. Já jen slintám :shock: Tak ať slouží jak má
Opel Astra H 1.7CDTI 74Kw r.v.2005

Šrkáč

Příspěvek od Šrkáč » 08 srp 2011, 14:47

takže vážení, po najazdení asi 25 tisíc km už môžem zhrnúť skúsenosti s mojou astrou do kopy.

keď nerátam, že som ako zákazkovú astru dostal nové auto s poriadnym škrabancom na gume ktorá je pod predným sklom,
bol som s autom aj prístupom predávajúcich vísostne spokojný.
presadol som priamo z astry F do J a rozdiel bol viac než badateľný, tak som si užíval bestarostnej a pohodlnej jazdy.
po čase sa začali objavovať pazvuky, ale nie až tak hlasno, tak som tomu nevenoval pozornosť,
až sa mi raz rozsvietila kontrola servis a šiel som teda dať preveriť čo je vo veci.
na štasie to nebolo nič vážne, len nejaké nočné zviera mi prehrizlo kábliky, tak chlapci v servise vymenili a po 8 hodinovom čakaní som mohol zasa jazdiť , (najhoršie je, keď vám povedia že bude to za hodinu hotove, a potom za hodinu a hodinu až je z toho skoro celý deň :lol: )
dlhšiu dobu bolo všetko ok, no po čase u nás pršalo tak 2 dni intenzívnejšie a ja som ráno pri každodennej ceste do práce auto ani neodomkol centrálom :shock:
baterka ani ťuk, tak som uvažoval ako je možné že na novom aute sa tak rýchlo vybije baterka,
nakopli sme ju pomocou štarovacích káblov a nechal 5 minut bežať, potom som vypol motor a vytiahol kľúč a klíma sa spustila na plné obrátky.
už som vedel prečo je batérija vybitá, klíma sa samovolne spúštala a nedala sa vypnúť, ale iba v tedy keď som zhasol motor a vybral kľúč.
na koniec sme došli do servisu na lane a tam mi povedali že som mal celú rozvodňu plnú vody, a pri spolujazdcovi plaval koberec :o
natieklo mi do auta okolo tesnenia stierača, (inak toto sa mi stalo v zahraničí, teda otestoval som aj medzinárodnú záruku a asistenciu, čo funguje perfektne!!!) , volal som na Slovensko že nové auto zateká a neplní základnú funkciu, ... ;)
tam mi bolo povedané že je to sériová chyba a že sa to začína prejavovať častejšie,
tak ak niekto náhodou nenaštartuje,.... má v aute vodu :mrgreen:
no a samozrejme pri 110 km/h sa prejavuje velmi hlučné vŕzkanie praskanie až to prehlučí rádio,
ako som sa dočítal, neni to len môj problém, tak hádam to budú len tie káble od svetiel :?:
inak mám stále svoje auto rád :D
a so servisom a prístupom predajcu som stále velmi spokojný, je fakt že na Slovensku sa nenájde veľa ochotných a ústretových ľudí ;)

wind01

Příspěvek od wind01 » 08 srp 2011, 18:19

A ako si so spotrebou?
Od juna mam nieco podobne ako Ty -Astra J ST,1,7 cosmo,biela.Zatial cca 9 000 km.Posledne tankovania som sa dostal pod 6 l/100km.Teraz cez vikend Praha skoro 900km a priemer 6,5 podla pocitaca a 6,7 podla dotankovania doplna.Dialnica 130-140,mimo 90-120 km/h.
astra st, 1,7 cdti,92 kW

xjcx

Příspěvek od xjcx » 08 srp 2011, 21:10

To zateceni jsem absolvoval taky - neprijemna zalezitost, trochu rozcilovani v servisu, spravily to nejake krouzky na tahlech steracu.
Jinak spokojenost, je to uz ma treti Astra, vychutnavam si kazdou jizdu...

Šrkáč

Příspěvek od Šrkáč » 09 srp 2011, 12:31

wind01 píše:A ako si so spotrebou?
Od juna mam nieco podobne ako Ty -Astra J ST,1,7 cosmo,biela.Zatial cca 9 000 km.Posledne tankovania som sa dostal pod 6 l/100km.Teraz cez vikend Praha skoro 900km a priemer 6,5 podla pocitaca a 6,7 podla dotankovania doplna.Dialnica 130-140,mimo 90-120 km/h.

ahoj, no ja som so spotrebou tak o liter lepsie ako ty pises a to v Nemecku nakladam aj 160 - 180 km/h, samozrejme nie stale ale ked jazdim Nemecko - Slovensko, tak tych 5,5 až 5,6 litra max

wind01

Příspěvek od wind01 » 09 srp 2011, 18:53

no dufam,ze moja Astra este nie je zabehnuta tak aby mi spotreba este casom neklesla
astra st, 1,7 cdti,92 kW

TomiST

Příspěvek od TomiST » 23 bře 2012, 06:38

V ktorom meste je ten servis s kt. si tak spokojny?

Odpovědět