Presakovanie oleja cez tesnenie
Presakovanie oleja cez tesnenie
Zdravim clenov fora,
Minuly vikend som spozoroval presakovanie oleja cez tesnenie. Vid obrazok. Nieje to nejaky velky unik ale aj tak ma to zarazilo. Pradsa len ide o 7 mesacne auto.
Stretol sa s tym niekto ?
Rozmyslam ci to vydrzi dalsich 10 000 km do garanckyv oktobri alebo s tym ist radsej hned do servisu.
Dakujem za rady.
Minuly vikend som spozoroval presakovanie oleja cez tesnenie. Vid obrazok. Nieje to nejaky velky unik ale aj tak ma to zarazilo. Pradsa len ide o 7 mesacne auto.
Stretol sa s tym niekto ?
Rozmyslam ci to vydrzi dalsich 10 000 km do garanckyv oktobri alebo s tym ist radsej hned do servisu.
Dakujem za rady.
Astra J ST, 1.4 103kw, cosmo, LPG
- Reklama
Re: Presakovanie oleja cez tesnenie
No pekne. Asi chybny kus tesnenia. Zober im to este teraz. Cele leto na tom jazdit a stale sledovat, ci to netecie viac by som nechcel.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
Ak dobre vidim, je to z prevodovky, tiez to tam mam trochu orosene. Ty to mas v zaruke, to by som urcite reklamoval. Podla mna to vydrzi dalsich x tisic km.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
ak mas auto v zaruke,rieš to hned. aj ked ti to pravdepodobne vydrži oveľa viac ako 10000 km,je to výrobná chyba pravdepodobne,tak nech to opravia,vymenia
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
Tak som bol dnes v servise nech sa na to pozru.
Vraj je to silikon/ tmel ktory sa pouziva spolu s tesnenim. Netreba sa toho bat.
Vraj je to silikon/ tmel ktory sa pouziva spolu s tesnenim. Netreba sa toho bat.
Astra J ST, 1.4 103kw, cosmo, LPG
Mozno by som tomu aj veril, lebo na mojej 4rocnej je to stale tak, ako mas ty a nezhorsuje sa to.
ahojte,
ja som mal problem s presakovanim oleja pri semeringu pri automatickej prevodovke. zistili mi to pri prvej garancke a podla ich slov nic doleziteho, je to len slzavenie a ze mi vymenili to tesnenie. asi pred mesiacom som prisiel z druhej garancky po 60000km a znovu nasli to iste a zase mi to tesnenie idu menit za tri tyzdne, kvoli tomu. teda zrejme je to vyrobna vada a bude sa mi to menit kazdu prehliadku
ja som mal problem s presakovanim oleja pri semeringu pri automatickej prevodovke. zistili mi to pri prvej garancke a podla ich slov nic doleziteho, je to len slzavenie a ze mi vymenili to tesnenie. asi pred mesiacom som prisiel z druhej garancky po 60000km a znovu nasli to iste a zase mi to tesnenie idu menit za tri tyzdne, kvoli tomu. teda zrejme je to vyrobna vada a bude sa mi to menit kazdu prehliadku
Ako pisali v jednej recenzi na Opel (asi Astru), netesnost je bezna zalezistost Opla a takmer sa da povedat, ze ju ani netreba riesit. Nedavno som zistil, ze mierne rosi tesnenie na chladici oleja a tiez rosi tesnenie okolo krytu rozvodov. Prepustalo aj tesnenie solenoidu vacky a vodna pumpa.
Skor ma stve to, ze za tesnenie priemeru 5cm chcu 1000czk a za druhe 3cm 700czk. Vsetko to viacmenej zacalo po 4-5rokoch az to vyzera na planovanu zivotnost. Dobre dam 1000czk za specialne tesnenie z raketoplanu, ale ocakavam, ze vydrzi potom aspon milion km.
Na porovnaie cena tesnenia od Skody:
http://www.skoda-dily.cz/eshop/03811707 ... e-tdi.html
Skor ma stve to, ze za tesnenie priemeru 5cm chcu 1000czk a za druhe 3cm 700czk. Vsetko to viacmenej zacalo po 4-5rokoch az to vyzera na planovanu zivotnost. Dobre dam 1000czk za specialne tesnenie z raketoplanu, ale ocakavam, ze vydrzi potom aspon milion km.
Na porovnaie cena tesnenia od Skody:
http://www.skoda-dily.cz/eshop/03811707 ... e-tdi.html