Johnyho Astra 1.4 103 kw LPG DEEP SKY
- Reklama
Re: Johnyho Astra 1.4 103 kw LPG DEEP SKY
po vymene na letne
OPEL ASTRA J 5.dv 1.4 103 kw LPG 1/2015
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty fotografie toho výfukového potrubí a výfuku samotného, mě dost šokovala, tak vypadal výfuk na mé staré Astře G po 8 letech a ne na novém autě.
Jinak mi je ta Astra velice povědomá, takovou mám před domem , jen te na fotkách někdo už sundal lišty na dveřích, ale zase ma chromonou koncovku. Snad se sejdeme brzy .
Jinak mi je ta Astra velice povědomá, takovou mám před domem , jen te na fotkách někdo už sundal lišty na dveřích, ale zase ma chromonou koncovku. Snad se sejdeme brzy .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
no musime sa stretnut,bud na zraze ak sa podari a ked nie idem v maji do jesenikov,tak to reznem cez ostravu a bude
PB.... ked bude trubit po tebe kamion tak sa necuduj budem to ja PB je nasa hlavna trasa do CZ
a tsktiez sa tesim na sraz ked sa stretneme
a tsktiez sa tesim na sraz ked sa stretneme
[color=#FF0000]Nová láska ♡♡♡[/color]
[b]Opel Astra J Cosmo 2.0 CDTi (121kw) OPC line + AFL + Infinity[/b]
johny, čo to je za spray - pokiaľ môžeš daj odkaz a napíš o ňom niečo bližšie a s tým výfukom si nerob starosti, to si ešte nevidel ten môj po roku a pol prevádzky - v servise na prvej garančke mi povedali, že to nie je závada a že nech sa nebojím, že to prehrdzavie . V jeseni na druhej kontrole v rámci záruky im to "vytmavím" a budem žiadať "nápravu" - veď to nie je normálne, aby po 1,5 roku bol výfuk "hrdzavý ako líška".johnyford píše:.... vycistenie a osetrenie brzd proti hrzdzi keramickou vazelinou...... a vsimnite si ako hrzdzavie vyfuk,ostuda gm-opla
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Steve-chodis cez orlovsky most smerom na puchov-horni lidec? Jack-ten sprej je tenot,zytial len chvala,pouzivame ho v praci,no neviem co stoji,fasujeme http://www.normfest.cz/off-shore-silver.html A ten vyfuk budem musiet asi natriet striebrenkou na kotle,aby cosi vydrzal
Johny nastastie chodim len po D1
[color=#FF0000]Nová láska ♡♡♡[/color]
tak dnes ma astra prvy rok za sebou,nabehanych 23200 km,vo stvrtok prvy servis...robil som si spotrebu podla tankovanych blockov,co mam od zaciatku,teda benzin aj plyn a cca spotreba v eurach na 100 km,vysla 5,8 eura. co celkom ujde...a faktura zo servisu. Na olej a filter som mal sek,takze to uslo a informoval som sa ohladom vymeny zap.sviecok-kazde 4 roky,alebo pri 60000 km.
faktura po 1,servisnej.