2.0 CDTI zkusenosti
Re: 2.0 CDTI zkusenosti
jj 30 000 to sa da
a ja spravým cca13-14000 za rok viem na diesla malo ale tak je tam vykon a ine vyhody co sa týka nafty
a ja spravým cca13-14000 za rok viem na diesla malo ale tak je tam vykon a ine vyhody co sa týka nafty
[color=#FF0000]Nová láska ♡♡♡[/color]
[b]Opel Astra J Cosmo 2.0 CDTi (121kw) OPC line + AFL + Infinity[/b]
- Reklama
RaKu cos tam mel za gumy? značka typ?
astra j sportstourer cosmo 1.6sidi turbo
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe
Bridgestone Potenza RE050A - rozměr 235/45 R18
byly rovnou na autě při prodeji. Pořídím zase ty samé. Byl jsem s nimi jízdně spokojen. Četl jsem nějaké testy pneu a v podstatě za těch 30 tis. můžu být vlastně rád.
byly rovnou na autě při prodeji. Pořídím zase ty samé. Byl jsem s nimi jízdně spokojen. Četl jsem nějaké testy pneu a v podstatě za těch 30 tis. můžu být vlastně rád.
ja tam mam od vyroby MICHELIN PRIMACY HP 225/50 R17 - zatial po cca 28 000 km (1,5 leta), maju od 4 do 5 mm dezénu
hoši ješte jedna taka otazočka
u 2.0 cdti je videt venku koncovku výfuku ? nebo ne ? na 1.6 cdti neni a začinam se bat
u 2.0 cdti je videt venku koncovku výfuku ? nebo ne ? na 1.6 cdti neni a začinam se bat
ano je videt. pekna zacmudena od nafty.
Micheliny jsou u mě další alternativa, ale jsem zvyklý na ty Bridgestony....
Jinak u té koncovky záleží, co je to za výbavu. Mám pocit, že byla až od výbavy Sport a výš. Nebo jinak řečeno, tam kde jsou chromové rámečky kolem bočních oken, tam je i chromová koncovka a chromové lišty na střeše. Myslím, že ani nezáleželo na motorizaci. Tak to bylo před 5 lety. Dneska je to možná jinak.
Žádné extrémní začmuzení jsem nikdy nezpozoroval. Jen decentní začouzení na spodku. Čekal jsem to mnohem horší.
Jinak u té koncovky záleží, co je to za výbavu. Mám pocit, že byla až od výbavy Sport a výš. Nebo jinak řečeno, tam kde jsou chromové rámečky kolem bočních oken, tam je i chromová koncovka a chromové lišty na střeše. Myslím, že ani nezáleželo na motorizaci. Tak to bylo před 5 lety. Dneska je to možná jinak.
Žádné extrémní začmuzení jsem nikdy nezpozoroval. Jen decentní začouzení na spodku. Čekal jsem to mnohem horší.
jj oka dik o to čmudenie mi nejde jedna sa mi o to aby tam vobec bola proste na výfuky mam slabosť....
a Rak ako vravič.. ramečky chromove budu pretože si davam vybavu Cosmo... a ked sa bude dat tak chcel by som tam dostat zadný diel vyfuku z Biturba proste slabosť
a Rak ako vravič.. ramečky chromove budu pretože si davam vybavu Cosmo... a ked sa bude dat tak chcel by som tam dostat zadný diel vyfuku z Biturba proste slabosť
Tak to Tě bude možná zajímat tohle:
http://www.nerezove-vyfuky.cz/opel/astr ... rettyPhoto
http://www.nerezove-vyfuky.cz/opel/astr ... rettyPhoto
ex.Astra OPC 2013 280k 12,2/100 downpipe, HJS cat, M-Tech Byla moc fajn
Fiat Scudo II Multijet 2015 130k 7,2/100
2016 Ford Mustang V8 5.0 14/100 ale ten styl
2017 Ford Kuga 1.5 turbo benzin 7,3/100
www.rcfunrace.cz www.prcars.cz
Fiat Scudo II Multijet 2015 130k 7,2/100
2016 Ford Mustang V8 5.0 14/100 ale ten styl
2017 Ford Kuga 1.5 turbo benzin 7,3/100
www.rcfunrace.cz www.prcars.cz
Soft niceeeeee len neviem dopasujes to i k cdti ?? Vacsina su benzinove. Ale tohle je muj sen snad uvidime