Ahoj jsem sice prozatím vlastníkem Astry G, ale i tam byla výška 175mm a jak jsem kupoval novou baterii, tak jsme měl obavu, že pak nezavřu kapotu při 190mm a tak jsem objednal Vartu 175mm a pohoda. Ty pro Astru J a naftu koupíš silnější

.
Kupoval jsem tuto a vlastním 1.4 16v Twinport
AUTOBATERIE VARTA SILVER Dynamic 52Ah, 520A, 12V, C6
Maximální výkon pro maximální nároky. Tento model nové řady VARTA SILVER Dynamic určuje nová měřítka na trhu a v současné době dokonce převyšuje požadavky mezinárodních výrobců aut. Spolehlivé zásobení i při nadprůměrné vysoké spotřebě energie, vysoký výkon při studeném startu (520 - 920 A) i za extrémních klimatických podmínek a nejvyšší rezervní kapacity (52-110Ah) činí z této zásobárny energie vrcholný produkt tria VARTA Dynamic.
• pro vozy s obzvláště vysokými nároky na výkon
• ideální při velkém počtu elektrických spotřebičů
• výrobek vyšší výkonnostní třídy
• optimální pro dieslové motory
• delší životnost díky osvědčené technologii legování stříbrem
Vysoce kvalitní zcela bezúdržbový akumulátor s prodlouženou životností až o 20% (technologie Calcium-Stříbro-legura) a sníženým samovybíjením.
Další vlastnosti: vyšší bezpečnost (ochrana proti zpětnému zážehu), snížená spotřeba destilované vody, lepší odolnost proti korozi mřížek, rukojeť pro snadnější instalaci či manipulaci, vysoký startovací výkon.
Informace o produktu:
Typ baterie SILVER Dynamic
Krátký kód C6
Modelové označení 552 401 052 316
Kapacita Ah / 20hod. 52
Napětí (V) 12
Typ spodního uchycení B13
Startovací proud (A) DIN / EN 520
Typ bezúdržbový
Hmotnost (kg) 12 kg
Po koupi připraven k použití ano
Délka / šířka / výška(mm) 207 / 175 / 175