Ja používam predpotopný držiak ktorý som veľmi dávno kúpil k PDA. Mám ho zacvaknutý vo výduchu ventilácie na strane spolujazdca. Má šírkovo a výškovo nastaviteľné držiaky, tak že sa doň dajú uchytiť rôzne veľké zariadenia. Uchytenie vo výduchu má tri výhody:
- nezavadia vo výhľade
- prúdiaci vzduch chladí zariadenie uchytené v držiaku (pri mobile to nie je až tak zlé, ale to PDA sa pri navigovaní celkom dosť hrialo)
- napájací kábel sa neplantá po palubke (segra má brutus navi Garmin, uchytáva sa na čelné sklo do mag. držiaka, ale čo robí napájací kálel počas jazdy je katastrofa a o celkovom výzore so zapojenou anténou na príjímanie dopravných info. to vyzerá ako v elektrárni).
Držiaky navigácií a telefónov :)
Re: Držiaky navigácií a telefónov :)
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
- Reklama
Arwy dej foto i znacku diky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ahoj,
ja mam iOttie Easy Flex 3 Black - a jsem s nim nadmiru spokojeny. Velmi dobre drzi i na hrbolate palubce a dobre drzi telefon. (Samsung 3 mini).
ja mam iOttie Easy Flex 3 Black - a jsem s nim nadmiru spokojeny. Velmi dobre drzi i na hrbolate palubce a dobre drzi telefon. (Samsung 3 mini).
Astra J Sports Tourer, 1.7 CDTi, 81 kW
Objednal som hned 2 nanopodlozky ( jednu pre syna ), co sem dal Fogino. Vyzeraju funkcne a za par Eur. Doteraz som daval mobil pri navigacii dole do priestoru pred zapalovacom a USB. Oprel som ho o puzdro, ktore som tam vtlacil ale pri jazde do prudsieho kopca mi mobil vypadol a nevidel som nanho dobre. Tento drziak vyzera dobre. Nieco take som dlho hladal.
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013