kúpa astra J
kúpa astra J
Zdravím pani. Mám na vás otázku, uvažujem nad kúpou astra hatchback 1.4 T 88kw. Máte niekto skúsenosti S týmto motorom. Do tej 103 kw nejdem kvôli cene, A naftu nechcem lebo najazdím malo km, jazdím hlavne mesto. Ide mi hlavne O spotrebu aké máte skúsenosti S tou 88 kw. Pozeral som aj iné značky kvôli váhe astry. Lenže keď mi známi vybavil cenu V opli tak nebolo ocom. Astra hatchback 1.4 T 88kw výbava cosmo plus nejaké veci za 11300 euro.
- Reklama
Re: kúpa astra J
Obetuj par € a kup tu 103 kw, Astra je ťažká krava a potrebuje silnejší motor na prevádzku. V meste počítaj so spotrebou 8 a viac l/100 km
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Áno aj s DPH. Ono keď sa dilerovy chce a má dobrú náladu tak dokáže S cenou robiť divy.
-
Za tu cenu mozete mat tak akurat predvadzacku, aj to za predpokladu, ze sa dotycny predajca poriadne sekol...
Ahojte,
som Opel fanda, mam cervenu Astru G 1.8(85kW) Caravan. Zvazujem kupit Astru J Sport Tourer ale neviem sa rozhodnut. Najvacsie dilem mam vo farbe a motorizacii. Vysvetlim preco...
Teraz ma cervenu farbu ale pri Astrach G to nebola stastna volba. Farba stratila lesk uz po cca 8-9 rokoch. Je strasny rozdiel medzi farbou na plastoch (tam je pekna) a kove (matna, vysisovana, onicom). Preto by ma zaujimalo ale mate skusenosti s cervenou farbou na Astrach J/H. Neviete mi poradit ci zacali pouzivat kvalitnejsiu farbu?
Druhy problem mam vo vybere motorizacie.
Rozhodujem sa medzi 1,4T (103kW) a 1,6T(125kW). Bol som na skusobnej jazde s Astrou 1,4T(103kW). Motor bol celkom dobry ale... nieco mi tam chybalo. Chybal ten pocit z akceleracie co mam teraz pri 1.8. Som bol dost prekvapeny lebo som cakal, ze ten motor bude minimalne porovnatelny ak nie lepsi a bude tam tie kone aj citit.
Ake mate skusenosti s motorom ? Ste spokojny s 1,4T? Pripadne skusal niekto chip tunnig na tomto motore ?
Ako ste spokojny s 1,6T SIDI ?
Dakujem
som Opel fanda, mam cervenu Astru G 1.8(85kW) Caravan. Zvazujem kupit Astru J Sport Tourer ale neviem sa rozhodnut. Najvacsie dilem mam vo farbe a motorizacii. Vysvetlim preco...
Teraz ma cervenu farbu ale pri Astrach G to nebola stastna volba. Farba stratila lesk uz po cca 8-9 rokoch. Je strasny rozdiel medzi farbou na plastoch (tam je pekna) a kove (matna, vysisovana, onicom). Preto by ma zaujimalo ale mate skusenosti s cervenou farbou na Astrach J/H. Neviete mi poradit ci zacali pouzivat kvalitnejsiu farbu?
Druhy problem mam vo vybere motorizacie.
Rozhodujem sa medzi 1,4T (103kW) a 1,6T(125kW). Bol som na skusobnej jazde s Astrou 1,4T(103kW). Motor bol celkom dobry ale... nieco mi tam chybalo. Chybal ten pocit z akceleracie co mam teraz pri 1.8. Som bol dost prekvapeny lebo som cakal, ze ten motor bude minimalne porovnatelny ak nie lepsi a bude tam tie kone aj citit.
Ake mate skusenosti s motorom ? Ste spokojny s 1,4T? Pripadne skusal niekto chip tunnig na tomto motore ?
Ako ste spokojny s 1,6T SIDI ?
Dakujem
Astra G Caravan X18XE1
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
No taky jsem před koupi Astry j, ale v 5 verzy a podle mnoha kolegu je lepší si připlatit a koupit metalizu. Taky jsem majitelem Astra G a motor jsem si vybral 1.4 Turbo 88kW 120k. Výbavu asi Drive a nebo Cosmo + par věci navíc. Ta 1.6 Turbo už je cenově moc a musel bych ubrat na výbavě a to se mi moc nechce. Vše se uvidí v březnu 2015.
Metaliza chrání Astru lépe před korozi
Metaliza chrání Astru lépe před korozi
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
všechny pastelove barvy casem vyblednou(pokud se pravidelne neudrzuji)
jinak ma 1.6sidi najeto cca 11000km a spokojenost
jinak ma 1.6sidi najeto cca 11000km a spokojenost
astra j sportstourer cosmo 1.6sidi turbo
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe
Nejdulezitejsi je si urcit pri koupi auta priority a pak zuzovat vyber. A dalsi vec je se svest pokud mozno v kazde motorizaci a pokud z toho clovek nebude mit slusne zamotanou hlavu, tak si to aspon vyzkousi Je potreba si rict k cemu auto vyuzivam, jak hodne s nim jezdim, kde jezdim a taky co od neho vubec ocekavam. Je jasny ze 1.6 SIDI bude velice zajimava volba. Motor je to novy, hodne technicky vymakany a osobne si myslim ze bude i dost spolehlivy, tak jako v podstate kazdy benzinovy motor od Opela. Ja kdyz jsem vybiral Astru, tak jsem samozrejme stal pred nekolika navzajem se neslucujicimi pozadavky. Chteli jsme kombika x hezkou barvu x slusnou vybavu x slusny motor a to vse za slusnou cenu. Coz o to, vse by slo nakonfigurovat, ale trosku problem by byl s cenou. Sice ne zase tak zasadni, ale co si budem povidat, kazdy si chce ukecat rozumnou cenu Po nekolika tisicich shlednuti a hledanich na Mobile.de jsem nic zase tak zajimavyho nenasel, sice jsme se jel mrknout na jedno Jecko v kombiku do Drazdan do jednoho autobazaru, ale byl to dovoz z Francie a u toho jsem nejak znejistil. Pritom cena taky nebyla zadna jak se rika hitparada, tak jsem zacal pokoukavat po variante noveho auta nebo nejake predvadecky. Samozrejme u nas. Nove auto by nebyl problem, ale i presto ze jsem fanda do aut a do vseho co ma kola, tak mi bylo stale lito nechat tolik penez za auto Na druhou stranu vzhledem k vybave to zase nebyla tak hrozna cena, ale stejne. Presne uz si cenu noveho auta nepamatuju, ale po prijemne sleve tusim 21% z katalogove mi vychazelo neco pres 400 tis. Kc, tusim cca 430 tis. Tak jsme dal koukali hlavne po predvadeckach. A po nekolika dnech kdyz jsem videl u nas na severu u jednoho prodejce predvadeci Astru J ST, kterou jsme par mesicu pred tim meli pujcenou na vikend, tedy jeste za docela dost penez, tak jsem jak se rika z prdele zavolal prodejci a rikam, Astrule pekna, vybava taky, motor taky, jen ta cena, jen ta cena. A pokracoval jsem, za 459000 Kc je to furt moc a mel jsem tak nejak blahove v hlave ze kdyby byla za 400 tis., tak ..... no snad bych ji i vzal. No a prodejce ze zavola sefovi firmy. A tak se stalo a za chvili vola, ze by mi ji nechali za 400 tis. Kc, ale musim si vzit jejich financovani. A tak se stalo a za 14 dni, nez jsem mezitim sehnal zimni gumy vc. plechacu uz jsme si pro ni jeli A jak uz jsme psal, motor 1.4 103 kW naprosto dostacuje, neni to zadny trhac asfaltu, ael staci ho podrzet a najednou clovek zjisti pri pohledu na tachometr, ze to zase zadny lenoch taky neni a ejhle, vono je tam 140 Spotreba stale do 7 litru, ted po delsim placani se po meste a tak nejak i okolo jsem na zatim nejvyssi spotrebe, ktera je podle BC 7,3 litru. Jinak za tech 10 mesicu co Astru mame jsme byli s rodinou a dvema malejma detma na nekolika vyletech, dovolenych kdy kufr praskal ve svech a na kouli jsem si vezl kolo a nikdy nebyl s necim problem. Mista v kufru je dost (kvuli tomu jsme kombika kupovali), Astrickou jezdime moc radi, ja jeste radsi, treba ja osobne miluju interier, vybava je Active s nekolika dalsima vecma navic, takze v podstate nic z vybavy nepostradame (mimochodem puvodni cena auta byla 617 tis. Kc!), auto stale vypada temer na sklonku svojeho zivota s origos lityma kolama moc dobre, modra metaliza nema chybu,.....proste mame Astru radi a popravde receno se po kazdy tesim az s ni nekam zase pojedu A tak by to podle melo byt. Cili co jsem vlastne chtel napsat. Moc nad autem nepremyslet, protoze to je nejlepsi zpusob jak se dostat do Bohnic Chce si to vyzkouset, otestovat a pokud clovek k takovemu autu citi sympatie a vubec se citi dobre take v interieru, koupit a uzivat si Co se tyce motorizace,vyzkousel jsem treba i 1.4 88 kW a zase o tolik pomalejsi nez 103 kW verze se mi to nezdalo. Ano, bral bych 1.6 SIDI, ale opet jsme u toho, bud motor, nebo vybavu, nebo dobrou cenu, nebo vse dohromady? No a navic jako stale postizeny motorkar jsem vlastne na jednu stranu rad za tu pohodovou 1.4ku. S ni jsem zatim platil jen jednu pokutu za rychlou jizdu a tak nejak ani rodina moc nerve ze zase jdu jak blazen kdyz jedeme nekam dal Kazdopadne dobou ruku pri vyberu.....
Astra G 3 dv. X16XEL
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Dakujem za rady.
Nakoniec som sa rozhodol pre cervernu 1,4 Turbo 103kW. Dnes som bol znova na skusobnej jazde aj s polovickou. Spolu s predajcom sme tam boli traja tak som Astricku pekne prehnal a zistil som, ze nakoniec je celkom ziva ked sa motor vytaca. Odchadzal som spokojny a idem ju v dohladnej dobe objednat. (Koniec koncom, jedna tunningova firma z tej 103kW vydupala 167kW, takze po zaruke to mozno skusim )
Astricka bude nakoniec cervena. Pred predajnou boli vedla seba modra Astra a cervena Insigina. Cervena bola pekna, tak to risknem a ked sa o nu budem starat, snad vydrzi
Nakoniec som sa rozhodol pre cervernu 1,4 Turbo 103kW. Dnes som bol znova na skusobnej jazde aj s polovickou. Spolu s predajcom sme tam boli traja tak som Astricku pekne prehnal a zistil som, ze nakoniec je celkom ziva ked sa motor vytaca. Odchadzal som spokojny a idem ju v dohladnej dobe objednat. (Koniec koncom, jedna tunningova firma z tej 103kW vydupala 167kW, takze po zaruke to mozno skusim )
Astricka bude nakoniec cervena. Pred predajnou boli vedla seba modra Astra a cervena Insigina. Cervena bola pekna, tak to risknem a ked sa o nu budem starat, snad vydrzi
Astra G Caravan X18XE1