Roční prohlídka - Olej
Re: Roční prohlídka - Olej
ano je to tak. Dnes som tam aj volal...rok po poslednej prehliadke kvoli zaruke...rozmyslam, ale ze palivovy, pelovy a vzduchovy filter menit nedam, pockam kym budem mat viac km - pri dalsej vymene oleja niekedy na jesen.
Astra J ST, mahagon, model 2013, Cosmo, 2.0 cdti (121kw)
- Reklama
a neni jedno jestli to udelas ted nebo na jesen?a jeste aby te to nevyslo potom vic nez kdyz to udelas ted v ramci prohlidky a co mas vubec za motor?
astra j sportstourer cosmo 1.6sidi turbo
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe
To by zaujímalo aj mňa, že kde z týchto troch miest. Daj potom vedieť, aby som sa vedel rozhodnúť.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
kdyby ste to nemeli tak daleko tak reknu at dojedete k nam
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe
Re: Re: Roční prohlídka - Olej
Tak škoda, ďakujem.honzina píše:kdyby ste to nemeli tak daleko tak reknu at dojedete k nam
Odoslané z GT-I9300 pomocou Tapatalku
Re:
Trochu vysoká cena na prvú prehliadku, no pokiaľ Ti Opelservis dodal aj ten ich o 200% predražený olej, tak potom áno.Pista píše:PO prehliadka 200-220€
Nebolo by to o veci, no musel by som v kufri mať aj "prídavnú nádrž" aby som mohol zároveň aj nejaké to mikulovské vínko natankovať.honzina píše:kdyby ste to nemeli tak daleko tak reknu at dojedete k nam
Zistím tu v MI, čo bude stáť 1. garančná prehliadka u nich v Opli.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
jack skoda vinko bys mohl klidne natankovat,vcera jsme meli sraz ve sklipku s mercedes klubem ochutnali jsme spoustu vzorku a nejaky archiv a musim rict ze vino bylo vyborne,jen pro zajimavost zkusim zjistit cenu 1 prohlidky u nas
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe
tak první prohlídka pro A14NE- vyjde cca 2800kc -20% na praci a při dalším servise sleva na material
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe