GIXOVA, 1.7 DTR, 92 kw
Re: GIXOVA, 1.7 DTR, 92 kw
Některé mobily fotí líp, než některé foťáky...
Nynější: Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
blbost
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ale jo, protěže jsem měl mobil, co dělal lepší fotky, než 5mpix Samsung foťák, s tím se nedalo pracovat! Myslím to jakože jsou foťáky, co fotí mnohem hůř než některé mobily.
Nynější: Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Nebudem tu delat ot ale jako fotak za litr asi nebude fotit nic moc extra
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ja jsem odpurce fotaku v mobilu a jejich zastancu...a proto to tady tak spamuju mobilofotkama no trochu si protirecim.... ale slibuju, ze priste uz dodam nejake poradne fotky z nikona... ono prece jen tu 2kilovou cihlu netaham porad u sebe...a v tom ma ten mobil velke plus....Radoš92 píše:Některé mobily fotí líp, než některé foťáky...
Krasa krasa. Bilou bych taky bral. Mel jsem zatim jen tmave barvy, tak ze tak. Hnedle bych bral Astra J ST, ale jsem spokojen i s mou Astrikou H Caravan. Jak jsi byl spokojen u Novotneho?
Krásná! Docela mě zaráží proč u Jéčka je v motoru zase klacek na podpěru kapoty a ne vzpěra jako u Háčka Jinak jak tahá ta 1,7? Ať slouží
Opel Astra H 1.7CDTI 74Kw r.v.2005
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Je krásná a snad za takových 5 let najdu finance na Astru J a prodám své Gko, tak budu taky mezi vámi , Dívám se že jsi s oblasti Ostravy, tak se můžeme sejít na Opel srazíku,jak ňáký naplánuji zase pro Ostravu . Určitě v Květnu neco bude, protože v Dubnu je Praha.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
tak jsem prehodil kola... a jel si po zime vyzkouset jak se jezdi na 18"... no rozdil to je o tom zadna... spotrebu radsi ani nezminuju... pribral jsem tentokrat i fotak a cvaknul par rychlo fotek
u křivého košťola ...nekdo z mistnich asi pozna