chladící kapalina...
chladící kapalina...
...jaká do nové astry??
ale tipuju, že než to tady někdo napíše, tak sjedu do opla a koupím si jí...nějak mám v expanzce na minimu...
...já mám doma klasickou zelenomodoru a pak růžovku, vím že je ještě i žlutá....ale ta barva je taková jiná...asi oranžova...někde jsem se dočetl, že do oplů bývá oranžová.....tak nebudu laborovat a jak pojedu kolem opla, tak se tam stavím...
pak dáme echo...kdyby někdo potřeboval vědět....
ale tipuju, že než to tady někdo napíše, tak sjedu do opla a koupím si jí...nějak mám v expanzce na minimu...
...já mám doma klasickou zelenomodoru a pak růžovku, vím že je ještě i žlutá....ale ta barva je taková jiná...asi oranžova...někde jsem se dočetl, že do oplů bývá oranžová.....tak nebudu laborovat a jak pojedu kolem opla, tak se tam stavím...
pak dáme echo...kdyby někdo potřeboval vědět....
- Reklama
Re: chladící kapalina...
kdyby to chtel nahodou nekdo vedet...tak tam patri ruzova...
Hele, já si myslím, že o barvě to určitě není
Opel ASTRA J enjoy + flexiride 1.7 CDTi
Graphite
Graphite
no to ja tak nejak vim, ze jde hlavne o to aby to byla G12... jenomze o tom miseni ruznych barev chladicich kapalin, uz se nadiskutovalo dost.... tady jsem nechtel laborovat a koupil to co tam je.... do starych aut jsem vzdycky nalil, to co bylo a nejak to neresil... ale zaruka je zaruka....
Myslim ze original v Opli kupovat nemusis chlad.kvapalinu, da sa aj v inych moto predajniach ci nie? Teda tu ruzovu farbu. A ake je originalne oznacenie?
Z manualu pre modelovy rok 2011 (opelastra-j-modelyear11.0.pdf):
Na doplnenie použite zmes
koncentrátu chladiacej kvapaliny
a vody z vodovodu v pomere 1:1. Ak
nemáte k dispozícii koncentrovanú
chladiacu kvapalinu, použite čistú
vodu z vodovodu.
Nevidim v doplnovani ziaden problem a ani v pouzitej kvapaline ci vode a uz vobec v nejakej strate zaruky.
Na doplnenie použite zmes
koncentrátu chladiacej kvapaliny
a vody z vodovodu v pomere 1:1. Ak
nemáte k dispozícii koncentrovanú
chladiacu kvapalinu, použite čistú
vodu z vodovodu.
Nevidim v doplnovani ziaden problem a ani v pouzitej kvapaline ci vode a uz vobec v nejakej strate zaruky.
Z vlastnej skusenosti sa mi stalo pri vymene na hacku za neoriginalnu chladiacu kvapalinu ze doslo po roku k prezratiu troch hadiciek.Bolo to sposobene obsahom nejakej latky v chladiacej ktoru som tam dal a farba mi sedela.
Len tak pre zaujimavost original chladiaca kvapalina v opli pod cislom 1940663 stoji liter 6,54 eur.
Ak niekoho tato cena zrujnuje tak potom neviem!!
Len tak pre zaujimavost original chladiaca kvapalina v opli pod cislom 1940663 stoji liter 6,54 eur.
Ak niekoho tato cena zrujnuje tak potom neviem!!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92 kW SPORT
Čaute, po nainštalovaní rozšíreného BC sa mi začala zobrazovať po naštartovaní hláška o nízkej hladine chladiacej kvapaliny, hoci jej je tam dosť. Stretol sa s tým už niekto ? Na fóre som našiel k tomu len tieto príspevky : http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=1 ... lina#p1004
Diky za odpovede, prípadne rady.
Diky za odpovede, prípadne rady.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex