Po přezutí na zimní 16" je optický rozdíl k 18" naprosto děsivý. Teď si připadám, jako kdybych měl na všech kolech namontované dojezdovky....gixo píše:krasaviceee ... jedine co me furt kapku irituje, ze ty 18" na tom proste zanikaji (mam je taky)...mit to na nejakem jinem aute... tak si clovek rekne... to jsou kola... ale na te astre by i ty 21" vypadaly asi malo
ale mas ji krasnou...super barva...ST a samozrejme fajn dovybavicka
Astra ST 2.0 CDTI
Re: Astra ST 2.0 CDTI
- Reklama
Ja prezul len zo 17" a aj tak je to des. Zvykam si 2 tyzdne ale zboku sa na to auto neda pozerat
[b]EX Astra Sportstourer 1.4 103kW [/b]
[size=75]GreyTechnical Cosmo + AFL CD500Navi BThandsfree vyhriev.sedadlá+volant zadné el.okná zadná lakť.opierka FlexOrganizer Alarm park.asist.P+Z zatm.okná dojazd.rezerva 5/2011[/size]
[img]http://images.spritmonitor.de/456530_5.png[/img]
[size=75]GreyTechnical Cosmo + AFL CD500Navi BThandsfree vyhriev.sedadlá+volant zadné el.okná zadná lakť.opierka FlexOrganizer Alarm park.asist.P+Z zatm.okná dojazd.rezerva 5/2011[/size]
[img]http://images.spritmonitor.de/456530_5.png[/img]
zase je ale fakt, že mi o 0,5l klesla průměrná spotřeba a auto ještě ochotněji zrychluje. Rozdíl proti širokým letňákům je opravdu znát.
Auto sice teď vypadá trochu jako tramvaj - malá kola zapadlá do blatníků, ale už jsem si zvyknul.
Auto sice teď vypadá trochu jako tramvaj - malá kola zapadlá do blatníků, ale už jsem si zvyknul.
Astra na 16" zimákách. Už jsem si na to zvyknul, ale kola jsou to fakt malá. Jezdí na nich ale dobře, snad i komfortněji...a ty drifty na nich
2 RaK: ty zimaky vypadaji nejak smesne nejsou to 205/55 R16? ja jen ze me STcko s 205/60 R16 vypada jinak
Jak jinak to u tebe vypadá? Já mám taky 205/60 R16.
2 Rak: no vypada to tak ze je mam vetsi, mozna to dela barva auta a poklice, mam svetle modrou a stribrne poklice z astry H., jinak barvu mas peknou, puvodne jsem chtel Black saphire, ale skladem byla svetle modra..... snad priste......
kazdopadne na leto ty 18" jsou akorat...... mam tez akorat pneu 225/45.....
kazdopadne na leto ty 18" jsou akorat...... mam tez akorat pneu 225/45.....
tak to by mohlo být barvou a možná i dát nějaký stříbrný poklice....Já jsem chtěl původně světlejší barvu, ale nakonec jsem dal na dražší polovičku Je to ta samá barva, co se dává na Insignie. Těším se na jaro, až tam dám zpátky 18"...Dneska bych si býval dal 225-ky. Ty 235-ky akorát víc "žerou" palivo a opticky to není žádný rozdíl.