Napájení telefonu - navigace
Napájení telefonu - navigace
Ahoj.
Řeším problém s napájením telefonu - navigace Sygic. S touto navigací, (vč. záznamové kamery), nainstalované v telefonu, jsem velmi spokojen. Ale při delším zpnutí (do USB i nabíječky v zásuvce) začíná klesat ukazatel nabití telefonu velmi rychle, takže po cca 3 - 4 hodinách by došlo k vybití baterie telefonu. Neporadí někdo, jak to vyřešit ?
Řeším problém s napájením telefonu - navigace Sygic. S touto navigací, (vč. záznamové kamery), nainstalované v telefonu, jsem velmi spokojen. Ale při delším zpnutí (do USB i nabíječky v zásuvce) začíná klesat ukazatel nabití telefonu velmi rychle, takže po cca 3 - 4 hodinách by došlo k vybití baterie telefonu. Neporadí někdo, jak to vyřešit ?
Nyní: Astra J Sport Tourer, 1,6 CDTI - 81 kW, r.v. 2016
Ex: Škodovky, VW, Honda Civic 2,2
Astra G, 1,8 benzin, hatchback
Astra H, 1,7 CDTI, caravan, 81 kW, COSMO
- Reklama
Re: Napájení telefonu - navigace
Asi mas nizky vystupny prud v nabijacke do auta.Ked mas a svojej nabijacke doma napr. 2A, tak aj v aute musis mat 2A alebo viac,inak ti nestiha dobijat mobil.
Opel astra ST 103kw LPG
Také bych se zaměřil na kabel, i když budeš mít 5A nabíječku, tak i tu dokáže degradovat mizerný kabel (příliš tenké vodiče). Kabel sice může vypadat robustně, ale jen díky bužírce.
Astra - 07/2015 - 103kW
-
Ak ti nestíha nabíjať tak preto co bolo spomenuté, ale skus si v nadstaveniach navigácie dať správca batérie a napájanie externým zdrojom na optimalizovane. A aj na napájanie bateriou. Pravdepodobne máš nastavené na vysoký výkon. Tiež mám sygic a veľmi to žerie batériu keď je vysoký výkon.
astra st 1,6cdti 81kw 2015
Ahoj.
Děkuji za rady. Zaměřím se na kabel, který je součástí jinak velmi dobrého držáku z Číny. Optimalizaci při napájení mám nastavenu. Mám digiměřák na napájení, takže snadno zjistím, jestli se přes kabel "protlačí" patřičný proud, nebo jestli jej nahradím silnějším. Dám vědět...
Děkuji za rady. Zaměřím se na kabel, který je součástí jinak velmi dobrého držáku z Číny. Optimalizaci při napájení mám nastavenu. Mám digiměřák na napájení, takže snadno zjistím, jestli se přes kabel "protlačí" patřičný proud, nebo jestli jej nahradím silnějším. Dám vědět...
Nyní: Astra J Sport Tourer, 1,6 CDTI - 81 kW, r.v. 2016
Taky mám podobný tester.
Dnešní telefony umí i tzv. rychlonabíjení, což se děje díky vyššímu napětí a proudu. Třeba telefony s Qualcommem umí QC4.0/3.0 (Quick Charge), jiné PD (Power Delivery charging) apod. Osobně jsem spokojený s firmou Baseus, ale klidně ať si každý vybere, co chce (Ugreen atd.).
Mám telefon s Qualcommem a vlastním tuhle nabíječku, kde na telefonu mám konektor USB-C, takže to chce i adekvátní kabel.
Dnešní telefony umí i tzv. rychlonabíjení, což se děje díky vyššímu napětí a proudu. Třeba telefony s Qualcommem umí QC4.0/3.0 (Quick Charge), jiné PD (Power Delivery charging) apod. Osobně jsem spokojený s firmou Baseus, ale klidně ať si každý vybere, co chce (Ugreen atd.).
Mám telefon s Qualcommem a vlastním tuhle nabíječku, kde na telefonu mám konektor USB-C, takže to chce i adekvátní kabel.
Astra - 07/2015 - 103kW
sygicom to nebude, mam ho roky a vzdy stiahalo dobijat. phone/kabel. zober si kabel i z ciny mam a fachcia, co su pre rychlonabijanie. za chvilu ti ho aj dobije nieto, ze bude zrat. ak i tak bude zrat, tak si pozri, co ti bezi este v phone na pozadi.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L