Svetelný senzor
Re: Svetelný senzor
Dnes na obed, slnecny den. Nastartoval som na dvore v tieni a rozsvietili sa mi halogeny. Po cele ceste von z BA sa neprepli na led. A to som isiel aj priamo proti slnku. Sklo ciste. Vo Vajnoroch som zastavil, vypol motor, vybral kluc zo spinacky a znova nastartoval. Halogeny sa uz nezapli.
Po ceste nazad uz fungovali normalne.
Po ceste nazad uz fungovali normalne.
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
- Reklama
Dava zadarmo v zaruke. Potom si to platis ako diagnosticky ukon a to platis aj v opli. A opel je vlastne peugeot, takze mozno to bude to same ako pises
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
pico: bezny jav. zapinaju neskoro, vypinaju neskoro. ja teraz na tej odnoze das kara, co su z nej vacsina ludi posratych aka kvalita, svietim pomaly pri prvom mraciku na oblohe. zlaty opel a to nemyslim len svetlami, ale i kvalitou a rieseniami
Ale maju tam skvelu funkciu na ovladaci - pozicia O - stale svietia denne LED. Tak mi to vyhovuje najviac. Lebo zapnut svetla este dokazem sam.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
ved to ma i astra po facelifte. tam tiez nesli vypnut denne v rezime 0. a mne to zase vadilo
Fakt? To som nevedel, tak to by sa mi pacilo. Idealne pre mna. Ale defaultne po nastartovani bol aky rezim - Auto alebo 0? V Skode je default manualna nula s LED a nic neriesis. Ked chces Auto, zapnes si Auto.
nechapem celkom tvojej otazke. ved rezim si volis na spinaci. ja mam stale auto. a nastartujem svieti led cez den.ak zapnem do elektriky, bez startu to iste. a tak isto som to mal na astre s tym, ze na astre bol spinac pruzinovy a vratil sa do polohy 0 ale bol zapnuty rezim auto. tu sa spina manualne, ide, 0, auto a ostatne. ale pracuje to presne tak isto ako na faceliftovej astre. na predfaceliftovej astre, ked som dal do polohy 0, tak nic nesvietilo.
Scala neviem, ale predosle modely maju na spinaci 0, Auto, obrys a stretavacky.
Takze ked nastartujes, tak svietia LED, ale nie je zapnute Auto. Mozes ist aj do tunela, stale mas LED.
Na Astre nastarujes a svieta LED, ale Auto je zapnute. To je ten rozdiel. Ze bud mas Auto alebo nemas svetla na Astre.
Takze ked nastartujes, tak svietia LED, ale nie je zapnute Auto. Mozes ist aj do tunela, stale mas LED.
Na Astre nastarujes a svieta LED, ale Auto je zapnute. To je ten rozdiel. Ze bud mas Auto alebo nemas svetla na Astre.
aha, chapem ta uz. ano, na astre mas stale auto pri vozidle so senzorom.
Mám rovněž světelný senzor a vždy při startování je nastaven režim AUTO.
Dost často se mi taky stává, že se světla rozsvítí za slunečného dne, bezdůvodně, někdy si říkám jestli tam není i nějaký nastavený čas, protože většinou mi to dělá k večeru, kdy v létě ještě svítí sluníčko, ale senzor pustí světla. Dost často vypínám režim auto a pak svítí jen LED jelikož jsem si někdy připadal jak vánoční stromeček, chvilku svítím, chvilku nesvítím a stále dokola.
Dost často se mi taky stává, že se světla rozsvítí za slunečného dne, bezdůvodně, někdy si říkám jestli tam není i nějaký nastavený čas, protože většinou mi to dělá k večeru, kdy v létě ještě svítí sluníčko, ale senzor pustí světla. Dost často vypínám režim auto a pak svítí jen LED jelikož jsem si někdy připadal jak vánoční stromeček, chvilku svítím, chvilku nesvítím a stále dokola.
Opel Astra J 1,4 turbo 103kW/140k notchback-SEDAN - drive - 2015