CD600
- Reklama
Re: CD600
Tak jsem to zkusil všelijak, se změnami atributů apod., ale spolehlivého výsledku se nemůžu dobrat.
Je tam asi 10 chyb v řazení, podobných, jako na obrázku Kdysi mi to fungovalo OK.
Ale na tom auto samozřejmě nestojí...
Je tam asi 10 chyb v řazení, podobných, jako na obrázku Kdysi mi to fungovalo OK.
Ale na tom auto samozřejmě nestojí...
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Včera se mi zaseklo CD 600 v sekci USB. Nereagovalo kolečko na ovládání nabídky, kurzor stál v půlce skladby, skladba hrála dál. Nepomohlo vypnutí rádia, ani znovu nastartování auta po krátkém čase. Vytáhl jsem flešku, zapnul CD 600 a na vstupu USB hrála skladba vesele dál ještě asi 20 sekund. (asi nakešovaná).
Pořád nefunkční ovládání. Zajímavé je, že při přepnutí na sekci rádio vše fungovalo jak má. Začal jsem uvažovat o odpojení baterky a potom o tom, že je možná odpálený USB vstup. Nakonec se to spravilo samo po delším odstavení auta přes noc Tak jen taková příhoda.
Pořád nefunkční ovládání. Zajímavé je, že při přepnutí na sekci rádio vše fungovalo jak má. Začal jsem uvažovat o odpojení baterky a potom o tom, že je možná odpálený USB vstup. Nakonec se to spravilo samo po delším odstavení auta přes noc Tak jen taková příhoda.
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Něco podobného se mi stává s Navi 950, pokud po nastartování se spojuje telefon s radiem. Chová se, jako kdyby mobil nebyl pripojen, neni radio schopno načíst tel. seznam. Musim zrušit parování a znova napárovat telefon a nekdy i vypnout motor.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Ahoj.
18. dubna 2017 jsem na tomto vlákně učinil dotaz stran propojení obrazovky telefonu s Androidem s displ. auta. Tehdy to nešlo. Nyní (08/2019)vydal Sygic nějakou apl., přes kterou lze (mirrorlink) toto provést. Stáhl jsem si zdarma destidenní zkušební verzi (jinak to stojí přes litr), ale nezprovoznil jsem to. V širším návodu Sygicu je uvedeno, že to lze použít na Opel od 2016. Mám modelový rok 2016. Nezkoušel to náhodou někdo ? Já se v tom jinak vyznám asi jako v teorii relativity... Díky.
18. dubna 2017 jsem na tomto vlákně učinil dotaz stran propojení obrazovky telefonu s Androidem s displ. auta. Tehdy to nešlo. Nyní (08/2019)vydal Sygic nějakou apl., přes kterou lze (mirrorlink) toto provést. Stáhl jsem si zdarma destidenní zkušební verzi (jinak to stojí přes litr), ale nezprovoznil jsem to. V širším návodu Sygicu je uvedeno, že to lze použít na Opel od 2016. Mám modelový rok 2016. Nezkoušel to náhodou někdo ? Já se v tom jinak vyznám asi jako v teorii relativity... Díky.
Nyní: Astra J Sport Tourer, 1,6 CDTI - 81 kW, r.v. 2016
Ex: Škodovky, VW, Honda Civic 2,2
Astra G, 1,8 benzin, hatchback
Astra H, 1,7 CDTI, caravan, 81 kW, COSMO
Ex: Škodovky, VW, Honda Civic 2,2
Astra G, 1,8 benzin, hatchback
Astra H, 1,7 CDTI, caravan, 81 kW, COSMO
Chodila fáma, že po nějakém budoucím upgradu by to mohlo CD600 umět (možná mi to říkal i prodejce). Muselo by to chodit po kabelu, přece jenom to je hodně dat, které by přes Bluetooth neprošly. Byl by to ideál, protože by se telefon rovnou i nabíjel.
Někdy jsem zkoušel nasdílet data z telefonu přes bluetooth pro rádio a na něm jsem zkusil vyvolat aktualizaci software, ale už si nepamatuji, jestli to něco vypsalo nebo to neudělalo nic. U servisních prohlídek jsem se ani neptal na aktualizaci.
V roce 2016 se už vyráběla Astra K, která má v manuálu pro Navi 900 uvedeno:
Někdy jsem zkoušel nasdílet data z telefonu přes bluetooth pro rádio a na něm jsem zkusil vyvolat aktualizaci software, ale už si nepamatuji, jestli to něco vypsalo nebo to neudělalo nic. U servisních prohlídek jsem se ani neptal na aktualizaci.
V roce 2016 se už vyráběla Astra K, která má v manuálu pro Navi 900 uvedeno:
takže spíše to bude až pro následné modely.Aplikace promítání telefonu AppleCarPlay™ a Android Auto™ zobrazují vybrané aplikace z vašeho chytrého telefonu na obrazovce informačního systému a umožňují je ovládat přímo pomocí ovládacích prvků informačního systému.
Astra - 07/2015 - 103kW
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci, jak už je tu psáno víše, Astra J to neumož\ńuje, pouze první modely Astry K z roku 2016, tam už je to plně funkční. Já to odskoušené nemám, ale kolega má Astru K z 2016 a tam to jede bez problému.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Tak tak, Android Auto teprve vznikalo, když se Jéčko přestávalo prodávat. Navíc čeština pro něj sice existuje, ale (zatím) oficiálně nejde česká verze stáhnout z Google Play, takže instalace pouze z apk.
A primárně to je určené pro dotykový displej, u nás by se to pouze zrcadlilo a ovládat by se to muselo stejně na telefonu, který by byl v nějakém držáku, takže takové škrabání levou rukou za pravým uchem. Možná by to šlo ovládat přes tlačítka, ale typický kříž a potvrzení na CD600 nemáme (pouze kolečko).
A primárně to je určené pro dotykový displej, u nás by se to pouze zrcadlilo a ovládat by se to muselo stejně na telefonu, který by byl v nějakém držáku, takže takové škrabání levou rukou za pravým uchem. Možná by to šlo ovládat přes tlačítka, ale typický kříž a potvrzení na CD600 nemáme (pouze kolečko).
Astra - 07/2015 - 103kW