Vyfukova sustava
Vyfukova sustava
Nema niekto schemu vyfukovej sustavy na Astru ST 1.7CDTi 81Kw r.v.2014?
vdaka..
Po 5tich rokoch ani nevidno sroby kde je spajana a je to kompletne zazrate do seba....potesi no
vdaka..
Po 5tich rokoch ani nevidno sroby kde je spajana a je to kompletne zazrate do seba....potesi no
Opel Astra J ST 1.7CDTI 81Kw Enjoy r.v. 11\2013
- Reklama
Re: Vyfukova sustava
Bude stačiť? https://opel.7zap.com/cs/car/ . Nájdeš tam všetko.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Menil uz niekto vyfuk?? Koncovy diel alebo stredny....ja mam svoj vyfuk za dpd filtrom tak hrdzavy, ze nevidno ani spoj poriadne a sroby uz vobec....ak to prdne pridem o koncovku dpd...
o koncovku dpf? ktoru myslis, jedna je na motore, vyfukova cast a druha nie je v tesnej blizkosti dpf. Dpf je dost daleko od jedneho i druhého konca. Davali mi ho dole pri cisteni dpf a som to pozeral. Dpf s rurou je cca 1,2m kus
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
Hned za motorom je katalyzator nie? A dpf je v strede pod autom, a ako sa napaja na vyfukove potrubie, je to komplet zhnite, uz nevidno ani sroby...
Na obrazku vycitas co kde je, tam kde je sipka tam to je zhnite, zapecene a demontazou to rovno znicim len.....kvoli tom usa mi nechce menit cely dpf....je to tam tazko nieco vymysliet ked tam je rovno aj drziak vyfuku.......
Na obrazku vycitas co kde je, tam kde je sipka tam to je zhnite, zapecene a demontazou to rovno znicim len.....kvoli tom usa mi nechce menit cely dpf....je to tam tazko nieco vymysliet ked tam je rovno aj drziak vyfuku.......
hej takto to je.mas pravdu. a to mas zhnitu tak tu ruru pred prirubou?.ja ako strojar by som ti odporucil to skusit co najjemnejsie dat dole v prirube, s tym, ze by som zacal od spodnej aby vaha netahala ten kus. a ak sa ti podari povolit skrutky, tak potom by som tu cast vyfuku precistil a videl realnu situaciu. ak je to fakt tak zhnite a nechces vyhadzovat za to prachy, tak jedine vyrezat kus tej rovnej rury a navarit novy, teda ak sa to tam da zrealizovat. ak nie, tak by som skusil najst nejaky kus na vrakaci. stacil by aj s pokazenym katalyzátorom, kde by si odrezal ten rovny kus rury i s prirubou a navaril to. nie je to najidealnejsie riesenie, ale zachova to 100% funkcnost dpf i systemu celeho
Problem je ze sruby a matky skoro uz ani nevidno....tam neni sanca nieco povolit...a som nastvany ze 5 rocne auto ma takto znicene potrubie....to ani stare skatule co som mal neboli tak biedne na tom....necham to tak kym to samo neprdne a dam tam navarit ruru... A mam po vyfuku, nikto tam potom nic sam nevymeni..
skus daky prípravok na hrdzu a wapku a jemne drôtenou kefou prejst tam, kde su skrutky, mozno to prekukne a potom nieco na povolenie skrutiek
Nemá astra J nerezové výfuky? Teda sa mi marí, že som to kdesi čítal.
2011 - Astra J 1.4T Sports Tourer Sport (212 000km)
ex 1998 - Astra G Caravan 1.6 16V (235 000km)
ex 1998 - Astra G Caravan 1.6 16V (235 000km)
Moja astra ma od nerezu veru ze daleko, setrili na vsetkom skoda