Žárovky
- Reklama
Re: Žárovky
Skús si to prečítať a nájdeš tam aj odpoveď na Tvoju otázku: http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=1 ... it=led+drl
- dať ich tam môžeš, ale bude Ťa to zakaždým otravovať a vždy hlásiť chybu a možno to nebude ani svietiť takou intenzitou ako pôvodné žiarovky.
Keď Ti to vypaľuje žiarovky, tak by som najsamprv hľadal príčinu vypaľovania a nie náhradu za klasické žiarovky.
- dať ich tam môžeš, ale bude Ťa to zakaždým otravovať a vždy hlásiť chybu a možno to nebude ani svietiť takou intenzitou ako pôvodné žiarovky.
Keď Ti to vypaľuje žiarovky, tak by som najsamprv hľadal príčinu vypaľovania a nie náhradu za klasické žiarovky.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Caute. Ma tu niekto overené led do zadných svetiel ,ktoré nehlásia chybu ? Brzdy a smerovky ? Ďakujem
- matusbelusak
swift poradim ti zabudni na to... preco tam chces ledky? potrebujes tam ledky s odpormi nie je to len tak inac ti budu vypisovat chybu, zadne svetla su cervene co poriesis tym ze vymenis halogenku za ledku?
Opel Astra ST 1,7 CDTI 81kw 2011 ( 208 000 km )
Ďakujem za radu , ale nepocuvol som ta. Ledky chcem do brzd a do smeroviek , pre ich efekt ako to nabieha. Troska som sa potrápil , ale to čo som chcel mám.matusbelusak píše:swift poradim ti zabudni na to... preco tam chces ledky? potrebujes tam ledky s odpormi nie je to len tak inac ti budu vypisovat chybu, zadne svetla su cervene co poriesis tym ze vymenis halogenku za ledku?
Ahoj, Jen tak z hecu jsem si zkusil koupit LED osvětlení na SPZ. Prodejce byl ale kokot a žárovky, který inzeroval na Astru K jsou pro H a nejspíš i pro J. Takže navalil zpátky peníze a osvětlení mi zůstalo. Kdyby jste je někdo chtěl, tak v Budějovicích klíďo daruju.
Kupil som si do stretavacich svetiel tieto asi najlepsie ziarovky na trhu Philips Extreme vision, mate ich niekto? Denne svietenie mi svieti dost na zlto, ake ziarovky ste dopasovali k tomu?? Dik za typ.... p.s ziadne LED
Naposledy upravil(a) Dark69 dne 12 úno 2019, 19:20, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra J ST 1.7CDTI 81Kw Enjoy r.v. 11\2013
Tak nakoniec tam asi pojdu tieto nezname, nenasiel som nic lepsie...
2 x Super White Daytime Running Lights/Daytime Running Light/Parking Light T20 580 W21/5 W 7443 Xenon Look Upgrade Car Bulbs
2 x Super White Daytime Running Lights/Daytime Running Light/Parking Light T20 580 W21/5 W 7443 Xenon Look Upgrade Car Bulbs
Opel Astra J ST 1.7CDTI 81Kw Enjoy r.v. 11\2013
Na tieto konkretne by som si chcel precitat skutocnu "recenziu". Prosim o foto ked dorazia
Astra ST 1,4T 103kw Cosmo 6/2013