service power steering
Re: service power steering
tak se chlapi omlouvám za klamáni všech zúčastněných
astra j sportstourer cosmo 1.6sidi turbo
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe
- Reklama
Nestalo sa niekomu nieco podobne?
Moja Astra mi pocas jazdy na chvilu vypise Servis Servoriadenia. Na chvilku pri tom preblikne kontrolka volantu a rucicky otackomeru a rychlomeru klesnu o cca 2cm. Minule ked mi to urobilo prvykrat, som si to moc nevsimal, lebo to urobilo len raz. Dnes mi to robilo cca kazdu polminutu, resp. ked som podradil zo 4 do 3. Co som odsledoval, tak to robi len vtedy, ked je zapnuta klima. Baterkou to asi nebude, tu som menil 2 tyzdne dozadu, na pocudovanie, tieto veci sa ale deju odvtedy Baterka je 80Ah. Este dodam, ze servo nevypaduva, funguje ako ma (nastastie).
Moja Astra mi pocas jazdy na chvilu vypise Servis Servoriadenia. Na chvilku pri tom preblikne kontrolka volantu a rucicky otackomeru a rychlomeru klesnu o cca 2cm. Minule ked mi to urobilo prvykrat, som si to moc nevsimal, lebo to urobilo len raz. Dnes mi to robilo cca kazdu polminutu, resp. ked som podradil zo 4 do 3. Co som odsledoval, tak to robi len vtedy, ked je zapnuta klima. Baterkou to asi nebude, tu som menil 2 tyzdne dozadu, na pocudovanie, tieto veci sa ale deju odvtedy Baterka je 80Ah. Este dodam, ze servo nevypaduva, funguje ako ma (nastastie).
Astra J ST - 2013 - 1.7 CDTI 96kW Enjoy
Arrow79 píše:Nestalo sa niekomu nieco podobne?
Servus, zmeraj napatie pri nastartovanom motore. Ak je nizke (okolo 12V), co je nizke (treba vymenit uhliky v alternatore), tak skus skontrolovat kostru od baterie na karoseriu. Je to ratky cierny vodic od minusu hned na karoseriu. Povol matku, vycisti ocka na tych vodicoch a daj spat.
Astra J ST 1,7 CDTI A17DTJ
Ahoj, napatie je 14,5V, nekolise. A popravde, neviem ktory kablik myslis. Ak ten co ide od minusu, tak ide niekde pod poistkovu skrinu do dalsieho zvazku kablov.
Meraj medzi plusom na baterke a kostrou. Najlepšie na motore..Arrow79 píše:Ahoj, napatie je 14,5V, nekolise. A popravde, neviem ktory kablik myslis. Ak ten co ide od minusu, tak ide niekde pod poistkovu skrinu do dalsieho zvazku kablov.
Astra J ST 1,7 CDTI A17DTJ
Tam mi to dáva od 14,5 do 15,2, merané v rôznych miestach.
Mal si tam i predtým 80Ah bateriu? Mas i start stop?
Pytam sa preto, lebo dnes by som mal ist po baterku a mam ten isty motor ako ty a z opla co mam info mam 60Ah bateriu a taku som aj bral. Nemam start stop.
Pytam sa preto, lebo dnes by som mal ist po baterku a mam ten isty motor ako ty a z opla co mam info mam 60Ah bateriu a taku som aj bral. Nemam start stop.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
Start Stop nemam, predtym tam bola Opel PN 12772108 (neviem ci 75 alebo 80Ah), vraj by stacila aj 60Ah ale daval som to co tam bolo predtym.
Soém zostal zaskoceny, lebo mne tie udaje povedali podla VINka v opli. Objednal som Vartu 60Ah, tak uvidim teda. Ale rozmery som meral a sedia na milimiter.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019