V cenniku na Astru su dve mozbnosti
UPH = Univerzálna hands-free sada pre telefón s Bluetooth s grafickým/farebným displejom (s TSP - sada interiérového osvetlenia, tempomatom, ovládaním audiosystému na volante)
UPJ = Zabudovaná univerzálna hands-free sada pre telefón s Bluetooth so strešnou anténou (s TSP - sada interiérového osvetlenia, tempomatom, ovládaním audiosystému na volante)
Viete niekto aky presne je v tom rozdiel a ako vyzera (mate foto ?) ta UPH ? Predpokladam ze to je nieco extra a nespolupracuje to s ovladacom na volante.
Bluetooth UPJ versus UPH
- Reklama
Re: Bluetooth UPJ versus UPH
Rozdiel je v tom, že UPH nemá GPS anténnu na streche a adaptér pre kolísku mob. telefónu. Ostatné funkcie sú rovnaké. Portál mobilného telefónu je zvlášť RJ pripojená k rádiu. Cez volant sa dá prijať hovor a spustiť hlasové ovládanie (v angličtine), ostatné sa ovláda cez rádio. Viac info o funkciách nájdeš v manuáli k rádiu, ktorý si stiahni z Opel stránky. Nejaké foto ako vyzerá UPH nájdeš v vo vlákne o mojej astre.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Re: Bluetooth UPJ versus UPH
Vdaka... je to TENTO post pre tych co by to hladali.
Okrem rozobratia stredoveho panelu je teda vsetko pripravene na pripadne neskorise dokupenie ak som spravne pochopil. Ten mikrofon je hore pri lampickach s tym ze tam je uz dierka ?
Okrem rozobratia stredoveho panelu je teda vsetko pripravene na pripadne neskorise dokupenie ak som spravne pochopil. Ten mikrofon je hore pri lampickach s tym ze tam je uz dierka ?