Tretie brzdové svetlo
Tretie brzdové svetlo
Dnes som si všimol, že mi na Astre 1,4 T, (cosmo, 2013, sedan) svieti iba polovica tretieho brzdového svetla. Poradí mi niekto, čo s tým? Na druhej servisnej prehliadke som bol v marci 2015. Dá sa to reklamovať? Ďakujem.
Odoslané z SM-G900F pomocou Tapatalku
Odoslané z SM-G900F pomocou Tapatalku
- Reklama
- marek.sotak
Re: Tretie brzdové svetlo
Toto riesim aj ja. Vyhoreli mi LEDky. Neviem ich zohnat. Pripajam foto
Opel Astra J 1.4T Sport
- matusbelusak
Dosť pochybujem, že by "vyhorela" naraz polka LED-iek - dobre si popozerajte (posvietiť si nejakým svetlom) celý plošný spoj tretieho brzdového svetla či nie je niečo na plošnom spoji prepálené (cestičky, odpory, ....), zaoxidované, či nie je niekde na spájkovaných miestach nejaký studený spoj, či je dobre dotlačený napájací konektor, ... atď. alebo najlepšie postupne všetko premerať, či je tam napätie.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Kludne moze vyhoriet presne aj polka lediek.... Nevidel som to prvy krat, a aj v domacnosti..... Neopravoval by som tam nic, oddidu dalsie, rovno vymen a mas pokoj..... Ja niesom zastanca lediek, ked vidim ako vsetci pouzivaju led ziarovky v osvetleni a za jazdy blikaju pretoze su poskodene, mam dost....
Naposledy upravil(a) Dark69 dne 03 led 2018, 10:24, celkem upraveno 2 x.
Opel Astra J ST 1.7CDTI 81Kw Enjoy r.v. 11\2013
- marek.sotak
- marek.sotak
Nove stoji 15 eur, neriesil by som tam nic....a toto nechas si do zalohy ako nahradne diely...
- marek.sotak
https://auto.bazar.sk/22598877-tretie-b ... o-astra-j/
Pridam sem aj pre ostatnych, ved to neni reklama ale potreba Vyzera to na original rozobrate diely...
Ale vlastne neviem ake presne mate auta
Pridam sem aj pre ostatnych, ved to neni reklama ale potreba Vyzera to na original rozobrate diely...
Ale vlastne neviem ake presne mate auta