Klepnutí při ubrání plynu
Re: Klepnutí při ubrání plynu
Tak to je na prd vsechno cely OPEL ale to klepanie maju vsetky motory aspon 2.0l-121kW
- Reklama
Ja som to klepanie zatial nepocul .... a to mam 121 kw
Uz coskoro
Astra ST 2.0 CDTi 121kw/165k Cosmo, Silver Lake, AFL+USB+Bluetooth, ParkAsiist P+Z, Ergo. predne sedadla,
Astra ST 2.0 CDTi 121kw/165k Cosmo, Silver Lake, AFL+USB+Bluetooth, ParkAsiist P+Z, Ergo. predne sedadla,
Ziadne klepnutie - 1,4
Tak jsem volal do sevisu jak to vypadá opravou mého auta a začal mi tvrdit že nemluvil ještě z technikem a že mi zavolá a ptal se jak jsem spokojený půčeným autem Astra H 1.6 na to že to má 115 k nic moc,tento týden to je měsíc co to opravují,tak jsem psal dnes právníkovi aby jim napsal že požaduji výmněnu vozidla asi se ještě obrátím na sdělovací prostředky at zveřejní jak se chovají k zakazníkům.
Som zvedavý ako to celé dopadne
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
2mufix: otazka je jestli jine vozidlo ten problem nebude mit take
me stve kdyz jedu po parkovisti a radim tak to cvakani je slyset taky, a dost lidi se otaci ...... shit
me stve kdyz jedu po parkovisti a radim tak to cvakani je slyset taky, a dost lidi se otaci ...... shit
To misiak pb:Si stastny clovek ak Ti nic neklepe
Tak mi volaly ze servisu že mám opravené vozidlo tak jsem tam dojel jel to projed a dělá to to samé co předím tvrdily že to prý dělaly všechný 2.0CDTI tak nevim co dělat jestli se soudit a čekat jak to za rok nebo i déle dopadne, nebo si vzit vozidlo zpět ,pak říkal ze to budou schválně protahovat ,ještě se pokusím aby se na to podíval soudní znalec zda je to v pořádku.Ještě jsem skoušel média a nemají zájem to asi jediné by pomohlo.
co si myslite o tomto videu?
rekl bych ze problem muze byt zde.....
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=JOQgGHgateY
To by mohl být ten problem ale mě delaly celou spojku novou lamelu dvouhnotnostni setrvacník a přítlacak to delaly v Rakousku,takze to bych mel mit v poradku.