vymena radia
- matusbelusak
Re: vymena radia
r-a nemohol by si sem hodiť z toho par fotiek? ako to fičí? radio a tak? zaujímalo by ma ako vyzerá obrazovka ked napr zmeníš stupen teploty kurenia ako to ukazuje alebo čo, alebo celkove info o aute
Opel Astra ST 1,7 CDTI 81kw 2011 ( 208 000 km )
- Reklama
Na amzon.de si poriadne precitaj obchodne podmienky.su to skoro vsetci len sprostredkovatelia. Takze to ze ibjednas z nemecka a myslis si ze je to v ramci eu ti je prd platne lebo posielaju to oriamo z ciny a clo a dph budes platit....
Ebay asi tak isto.treba pozriet obchodne podmienky
Ebay asi tak isto.treba pozriet obchodne podmienky
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
taky by mne zajímalo jak mu funguje radio , mi nezapojil napájení zesilovače ,jestli už to vychytal a na kterém je to pinu konektoru .
- matusbelusak
Ahoj r-a.
Pochlub se víc, když už si začal. Kolik to stálo a nějaké foto z reálného provozu.
Kde "od chlápka". Nějaký odkaz...
Jak na tom funguje samotné zobrazování systému auta, co případně nefunguje a tak...
Díky.
Pochlub se víc, když už si začal. Kolik to stálo a nějaké foto z reálného provozu.
Kde "od chlápka". Nějaký odkaz...
Jak na tom funguje samotné zobrazování systému auta, co případně nefunguje a tak...
Díky.
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
- matusbelusak
MarekL neviem ohľadom zobrazovania nič, ale viem ti dať odkaz na toho chlápka čo to robí a predáva : https://sluzby.bazos.sk/inzerat/7921826 ... VD-USB.php
Ked budem mat cas, urobim nejake foto a zavesim to tu. Teraz mame v praci fofry, ani nemam cas tu ist. Ale v podstate je to na vzhlad rovnake, klavesnica radia zostava akurat je displej velky farebny dotykovy. Teplotu ukazuje v dolnej casti displeja. Radio je v pohode, u nas chyta bezproblemov, len v oploch je asi nejako divne riesena antena a ani CD300 mi v niektorych lokalitach dobre nechytalo, toto zatial v pohode, zistim, ked pojdem na dlhsiu cestu.
Zo zahranicia som neobjednaval aj kvoli zaruke. Neviem si predstavit, ze by som to mal pri zavade posielat niekam do Ciny. Tuto to mam v pripade potreby blizko, aj technicku podporu, aj pripadny zarucny servis.
Zo zahranicia som neobjednaval aj kvoli zaruke. Neviem si predstavit, ze by som to mal pri zavade posielat niekam do Ciny. Tuto to mam v pripade potreby blizko, aj technicku podporu, aj pripadny zarucny servis.
Tady náhled toho droid 7 systému od “týpka” z Pezinoku. Ukazuje co předtím auto neukázalo. Přední/zadní senzory fungovaly jako jeden kus, na displeji teď ukazuje každý zvlášť. Hned po náběhu začne automaticky nahrávat záznam z kamery. Při nastavování teploty řidič/spolujezdec vyskočí viz displej info. atd. Rádio okamžitě lepší zvuk než CD300 a hlavně navi mé oblíbené IGO PRIMO se skinem a s Liškou kde si mapy jednoduše měním sám
caute tak aj mne uz doslo konecne android radio ,dnes som namontoval a mam dva problemy pri vybrati klucu zo zapalovania radio ide dalej musim ho manualne vypnut asi treba prepojit nejaky kabel vie niekto ktory? A druhy problem co ma viac serie ze mi preplo palubny PC na cinstinu a neviem kde to prepnem naspat na AJ(kedze SK nemam).. Keby niekto vedel s niecim poradit budem rad,foto samozrejme pridam neskor lebo dnes uz nemozem nic lebo zena zuri ze sa od rana rypem v aute na silvestra ozaj mam tu verziu s osadenymi talcitkami 7pacovu 8jadro,2GB ram a 32GB flash pamat..
po porade s Lado1234 som zistil ze radio vypne hned jak otvorim dvere a cinstinu na PC som prepol len tak ze som na radiu navolil anglictinu a hned preplo aj palubak ,cize problem u mna v aute ktore nepozna SK a tym padom hodi cinstinu takze asi budem mat radio v AJmizzu píše:caute tak aj mne uz doslo konecne android radio ,dnes som namontoval a mam dva problemy pri vybrati klucu zo zapalovania radio ide dalej musim ho manualne vypnut asi treba prepojit nejaky kabel vie niekto ktory? A druhy problem co ma viac serie ze mi preplo palubny PC na cinstinu a neviem kde to prepnem naspat na AJ(kedze SK nemam).. Keby niekto vedel s niecim poradit budem rad,foto samozrejme pridam neskor lebo dnes uz nemozem nic lebo zena zuri ze sa od rana rypem v aute na silvestra ozaj mam tu verziu s osadenymi talcitkami 7pacovu 8jadro,2GB ram a 32GB flash pamat..