Ostrekovače
Re: Ostrekovače
dakujem vsetkym za odpovede
objem si preverim dnes, ked tam skusim naliat este 1L, ak sa zmesti..tak bude nadrz vacsia..ak nie tak ma jack a Desirehd pravdu
a s tou hlaskou nizkej hladiny som asi dopadol podobne ako jack..vytahoval som letnu pomocou hadicky, takze som musel nejak stlacit plavakovy snimac, vyskusam to tiez ako ty..ved klin sa klinom vybija
objem si preverim dnes, ked tam skusim naliat este 1L, ak sa zmesti..tak bude nadrz vacsia..ak nie tak ma jack a Desirehd pravdu
a s tou hlaskou nizkej hladiny som asi dopadol podobne ako jack..vytahoval som letnu pomocou hadicky, takze som musel nejak stlacit plavakovy snimac, vyskusam to tiez ako ty..ved klin sa klinom vybija
Opel Astra J 1,4T 103kW [9/2010]
- Reklama
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Já taky děkuji za info, že vozy bez odstřikovačů mají pouze nádržku cca 3lit.
Vše si poznamenám do svých podrobný podkladu do sekce Astra J
Jen pro zajimavost takto si eviduji modely Astru G / H / J a K, vše o motorech apod.
Vše si poznamenám do svých podrobný podkladu do sekce Astra J
Jen pro zajimavost takto si eviduji modely Astru G / H / J a K, vše o motorech apod.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
- matusbelusak
noo neviem ako vám ale ja ostrekovače nemám ale minule som dolieval som mal suchú nádržku a vošlo skoro 3,5l až
Opel Astra ST 1,7 CDTI 81kw 2011 ( 208 000 km )
Ostrekovače
Mne tam vleze okolo 3L. Ale nejsom si isty. Na 100%viem ze do Insignie dam 5L.
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Nedalo mi to, tak som dnes odsávačkou odsal z nádržky ostrekovačov kvapalinu - podarilo sa mi vysať cca 2,65L. V nádržke mohlo zostať max. 1-2dcl. Po opätovnom naliatí bola hladina kvapaliny v nádržke asi 1,5-2cm pod horným nalievacím otvorom. Z toho mi vyplýva, že objem nádržky (v mojej Astre) je cca 2,8L - max. 3,0L až po okraj.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
jack..vdaka za tip, plavak som uvolnil podla tvojej rady - opat som tam s hadickou "zasermoval" a hlasenie nizkej hladiny je fuc
tiez som dolial 1L a nadoba je plna az po hrdlo..takze tiez potvdzujem, ze tam dam max 3L (nejake deci sa asi minulo od plnenia)
tiez som dolial 1L a nadoba je plna az po hrdlo..takze tiez potvdzujem, ze tam dam max 3L (nejake deci sa asi minulo od plnenia)
Opel Astra J 1,4T 103kW [9/2010]
Poriesili ste niekto hlavne tie ostrekovace?? Mne taktiez ostrekuju hrozne, hlavne soferova strana velmi slabo a dole...nadrzku mam tiez 2,8 litra ale je to nepodstatne pre mna riesit...
Ostrekovace uz mam ok, poklepal som s chutou po nich a su ok...
Ostrekovace uz mam ok, poklepal som s chutou po nich a su ok...
Opel Astra J ST 1.7CDTI 81Kw Enjoy r.v. 11\2013
Mohu potvrdit, na mém autě rovněž ostřikovače nejsou seřízeny moc dobře. A řidičova strana je ještě horší. Někdy byl návod jak seřídit, ale nevím už kde přesně. Myslím, že je na to potřeba nějaké udělátko, ale to nemám
Opel Astra J 1,4 turbo 103kW/140k notchback-SEDAN - drive - 2015
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Taky to mám hrozné. Měl jsem vlastní klíč udělaný z nějakého měkkého kovu (snad z mosazi?), ale ty ostřikovače jsou tak tuhé, že už jsem ho rozlámal. Jinak schéma jak by ideálně měly ostřikovat je třeba tady
http://workshop-manuals.com/vauxhall/as ... placement/
ale je potřeba mít ten klíč.
http://workshop-manuals.com/vauxhall/as ... placement/
ale je potřeba mít ten klíč.
Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003