Vyhrievane zadne okno
Vyhrievane zadne okno
Tak po 7 mesiacoch a najazdeni 15000 km som si vcera vsimol ze zadne okno nie je vyhrievane cele respektive vrchne dva segmenty nevyhrievaju tento problem som mal aj na Corse D tam odisli tri segmenty v strede okna zda sa ze s vyhrievanim zadneho okna to Opel nema celkom vychytane alebo som vzdy natrafil na nespravny kus , skusim to reklamovat uvidim
- Reklama
Re: Vyhrievane zadne okno
Reklamace by měla proběhnout naprosto bez potíží. Nicméně nevím, čím to může být. Není přerušená ta vyhřívací dráha někde?
Prodávají na to takovou opravovací "pastu"
Prodávají na to takovou opravovací "pastu"
Opel ASTRA J enjoy + flexiride 1.7 CDTi
Graphite
Graphite
tak z reklamovanim uz mam svoje skusenosti....pri problemoch s klimou.toto leto...neprajem nikomu zazit (auto mesiac v servise a to pocas dovolenky..)...co som pozeral tak nevyzera ze by segmenty boli prerusene alebo nejako inak poskodene a pri umyvani okno z vnutra vobec neumyvam takze nemal by som to ani ako poskodit ale myslim si ze ani umytie by nemalo samotnemu vyhrievaniu uskodit
Aby som nezakladal nové vlákno, píšem sem.
Pri štarte auta v mínusových teplotách sa často stane, že sa automaticky zapne aj ohrev zadného okna.
Niekedy je to dosť otravné pomysliac na mrazom podvyživenú autobatériu v týchto dlhých mrazoch.
Predpokladám, že to automatické zapínanie je normálne. Vie niekto, ako to vypnúť? je taká položka niekde v nastavení?
Pri štarte auta v mínusových teplotách sa často stane, že sa automaticky zapne aj ohrev zadného okna.
Niekedy je to dosť otravné pomysliac na mrazom podvyživenú autobatériu v týchto dlhých mrazoch.
Predpokladám, že to automatické zapínanie je normálne. Vie niekto, ako to vypnúť? je taká položka niekde v nastavení?
2011 - Astra J 1.4T Sports Tourer Sport (212 000km)
ex 1998 - Astra G Caravan 1.6 16V (235 000km)
Ano, u CD 600 je to v Config, komfort a pohodlí - tuším že, automatické odmlžení zadního skla...
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Vyhrievane zadne okno
Niektore auta maju tak zrobene, ze sa to aut. po urcitom case vypne. Co nebolo zle ...
ale ako pise Marek, aut zapnutie by malo ist vypnut v nastaveniach.
ale ako pise Marek, aut zapnutie by malo ist vypnut v nastaveniach.
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
cez vikend som to odsledoval..ked sa rozsvieti upozornenie na riziko namrazy, tak sa po nastartovani automaticky zapne ohrev zadneho skla a po cca 8-10 minutach sa automaticky aj vypne
dobre vymyslene
dobre vymyslene
Opel Astra J 1,4T 103kW [9/2010]
ale pri opätovnom štarte, ak je teplý motor, tak sa už nezapína
2011 - Astra J 1.4T Sports Tourer Sport (212 000km)
No neviem-neviem či je to dobre vymyslené, zbytočne "odčerpáva" (aj keď to nie je potrebné) energiu z akumulátora - to vyhrievanie má dosť veľký odber.azrael píše:...ked sa rozsvieti upozornenie na riziko namrazy, tak sa po nastartovani automaticky zapne ohrev zadneho skla a po cca 8-10 minutach sa automaticky aj vypne
dobre vymyslene
Mne to na sedane na 100% nerobí (možno to mám vypnuté v Nastaveniach, už sa nepamätám, ale pozriem sa); to upozornenie o možnej námraze mi ukazuje myslím že už pri +2 či +3 stupňoch. Auto mám v garáži a pokiaľ nie je v aute nadmerná vlhkosť, tak sa ti nemá prečo zahmlievať okno pretože po naštartovaní a zapnutom ventilátore sa všetka vlhkosť - aj nadýchaná - odvetráva von z interiéru.. Neviem ako u iných typov, ale v sedane je odvetrávanie interiéru riešené otvormi pri zadnom okne v tom platé, pokračuje to do kufra a potom otvormi v celej zadnej časti kufra pri zámku až von do priestoru vnútra zadného nárazníka - čiže všetok vzduch z interiéru ide až k zadnému oknu a ani tak sa nezahmlieva (aspoň u mňa).
EDIT: Tak som sa bol pozrieť ako to je (aj v Uživ. príručke):
- v aute s CD400 - pri manuálnom zapnutí výhrevu zadného okna sa vyhrievanie automaticky za nejaký čas vypne
- v aute s CD600 a vyššie (včetne NAVI) - v Nastaveniach sa dá Zap./Vyp. automatické odhmlievanie zadného okna, tak ako spomína azrael vyššie
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
ja mam CD400 a pusta sa to automaticky
mam start/stop
mam start/stop
Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTI 81kW 8/2014 cosmo ecoFLEX
Opel Astra G Caravan 2.0 DI 60kW
Opel Astra G Caravan 2.0 DI 60kW