Predvčerom som sa stal majiteľom Astry J Sports Tourer 1,7 CDTi 2011 v celkom slušnej výbave, aj keď pár vecí by sa ešte spratalo. No a práve tá výbava ma zaujíma, konkrétne parkovacie senzory. Predpokladal som, že keďže je v nej medzi budíkmi ten "displej vyššej úrovne" a v strede 7" displej tak sa to bude niekde zobrazovať, ale nezobrazuje sa nič (palubný počítač momentálne zobrazuje len dva denné počítadlá a rýchlosť). Parkovacie senzory len pískajú a aj to z kufra.....naozaj.....z kufra.

Druhá pre mňa ťažko pochopiteľná vec je, že keď odomknem auto a spustí sa Leaving home tak sa rozsvieti úplne všetko čo môže, vrátane svetla spiatočky a keď prichádzam k autu odzadu (napr idem do kufra, alebo ho len obchádzam odzadu), tak pískajú parkovacie senzory, aj keď je zaradená jednotka alebo neutrál.
Takže teraz otázka. To že ostatné položky do palubného sa dajú dostať cez diagnostiku už som sa na fóre dočítal (len dúfam že môj servisák na to diagnostiku má

Predošlé auto som mal Passat B6 a tam sa dali cez diagnostiku robiť malé zázraky, aj keď podľa toho čo som sa dočítal tu na fóre tak opel je na tom trochu inak a doma diagnostiku už asi nebudem mať

PS: keď pripojím telefón cez BT je možné z neho aj počúvať hudbu? Nie že by mi nestačila mechanika, rádio, USB a AUX, ale...