Dodatečné prodloužení záruky
Dodatečné prodloužení záruky
Z Německa jsem dostal obyčejný dopis (viz. obrázek), že si můžu rozšířit tu +3 BASIC FLEXI care záruku na plnohodnotnou. Co tak matně pamatuji, tak si ji někteří brali už při koupi auta (asi 8tis.), ale cenu v dopise nezmiňují. Bude stejná?
Astra - 07/2015 - 103kW
- Reklama
Re: Dodatečné prodloužení záruky
Ahoj. Když se podíváš do mého vlákna - auta, tak to tam už řešíme, jelikož mi to přišlo taky. Volal jsem svému prodejci a říkal ,že cena je 6900 Kč za to rozšíření a kolegové to doporučují.
Opel Astra J 1,4 turbo 103kW/140k notchback-SEDAN - drive - 2015
Dík za info. Stejně nechápu, proč nedají 5 let na vše? Ta zadní strana toho dopisu je sice líbivá, ale už se tu probírali kličky, vytáčky, spoluúčast apod.
Sice to není žádná darda, ale i když jezdím skoro denně, tak toho moc nenajezdím. Tím pádem pouvažuji, protože už jsem to chtěl u nich po dvou letech zabalit (právě kvůli těch kliček).
Mám známého a velmi dobrého mechanika, kterému se starám o PC+NB, takže si vzájemně vycházíme vstříc a za ty prachy navíc, budu mít náplně + filtry na několik let.
Sice to není žádná darda, ale i když jezdím skoro denně, tak toho moc nenajezdím. Tím pádem pouvažuji, protože už jsem to chtěl u nich po dvou letech zabalit (právě kvůli těch kliček).
Mám známého a velmi dobrého mechanika, kterému se starám o PC+NB, takže si vzájemně vycházíme vstříc a za ty prachy navíc, budu mít náplně + filtry na několik let.
Astra - 07/2015 - 103kW
Jak už jsem psal, zase máš aspoň trochu jištěné turbo, alternátor, klimu, atd...
BTW: Zajímavé, podle jakého klíče se ta prodloužená full nabízí. Já to bral hned při koupi a bylo mi řečeno, že pokud to hned nechci, mám na rozmyšlenou tři měsíce. Někdo jiný má na to dva roky řeba...
BTW: Zajímavé, podle jakého klíče se ta prodloužená full nabízí. Já to bral hned při koupi a bylo mi řečeno, že pokud to hned nechci, mám na rozmyšlenou tři měsíce. Někdo jiný má na to dva roky řeba...
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tak při koupi mi bylo sděleno, že to mohu zakoupit, kdykoliv, během prvních 2 let záruky na celý vůz, ale nejpozději v den 2 garanční prohlídky.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Asi to tak bude. A je to dobře, že to jde dokoupit...
Ale pořád mám někde na pozadí obavy, že to nechci absolvovat až to příjde. (ty problémy)
Ale pořád mám někde na pozadí obavy, že to nechci absolvovat až to příjde. (ty problémy)
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Nesmíš to přivolávat a věřit, že to nenastane , taky jsme moc Astře nevěřil po výměně ŘJ, ale teď máme za sebou dalších přes 7000km a věřím, že to byl opravdu jen vadný kus. Turbo dochlazuji ci nejvíce to jde a chovám se k němu velmi opatruně, jak se motor zahřeje, tak už pak to točím a točím . S převodovkou toho moc šlověk neudělá, buď to vydrží a nebo ne. Hlavně nepodtáčet motor a neřadit dle šipky, ať vydrží dvouhmota ze setrvačníkem. Třeba 6s. řadím min. ve 100 km/hod. Měním oléj cca po 7000km (jezdím krátké trasy), za rok 12 - 13tis. km. O lak se starám, tak že 1 - 2x ročně voskuji, pravidelně 1x měsočně umyju a vysaju Astru, jen od listopadu do cca března pouze vysávám kamínky.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
včera mi prišiel taký istý dopis, prikladám zadnú stranu.
neviem za akú cenu, získam záruku na tieto ďalšie oblasti:
- hriadeľ na prenos sily: kamarát riešil problém s vypadnutou poloosov na cca 4ročnej X6 a s niekým sme sa bavili, že aj na SUV mercedes tiež zvyknú byť problémi s poloosami
- riadenie
- brzdový systém
- palibovový systém
- elektrické zariadenie
- chladiaci systém
- výfukový systém
- bezpečnostný systém: ak myslia alarm, tak ten nemám
- klimatizácia
Záruka je dobrá vec, ale zdá sa mi že začínaju viac predávať záruku ako auto.
Potom to môže byť aj tak že auto sa začne kaziť po záruke
Zoberme taky brzdový systém, veď na tom stojí a padá celá bezpečnosť auta, to musí fungovať celú životnosť auta.
To akože, po skončení záruky, výrobca negarantuje 100% funkčnosť bŕzd?
keď pôjdem na garančku tak to s nimi preberiem, ak dajú rozumnu cenu, tak by som do toho možno išiel
neviem za akú cenu, získam záruku na tieto ďalšie oblasti:
- hriadeľ na prenos sily: kamarát riešil problém s vypadnutou poloosov na cca 4ročnej X6 a s niekým sme sa bavili, že aj na SUV mercedes tiež zvyknú byť problémi s poloosami
- riadenie
- brzdový systém
- palibovový systém
- elektrické zariadenie
- chladiaci systém
- výfukový systém
- bezpečnostný systém: ak myslia alarm, tak ten nemám
- klimatizácia
Záruka je dobrá vec, ale zdá sa mi že začínaju viac predávať záruku ako auto.
Potom to môže byť aj tak že auto sa začne kaziť po záruke
Zoberme taky brzdový systém, veď na tom stojí a padá celá bezpečnosť auta, to musí fungovať celú životnosť auta.
To akože, po skončení záruky, výrobca negarantuje 100% funkčnosť bŕzd?
keď pôjdem na garančku tak to s nimi preberiem, ak dajú rozumnu cenu, tak by som do toho možno išiel
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
Ja som dostal pred koncom 2. roku od kúpy tiež niečo podobné, ale s konštatovaním, že pri kúpe vozidla som obdržal 4. ročnú záruku a ......bla-bla-bla..., po informácií v predajni kde som auto kupoval a kde chodím aj do servisu mi bolo povedané, že to rozšírenie stojí cca 690€ (presne si už nepamätám), no paradoxom je, že keď sme sa s predajcom pozerali do mojích papierov týkajúcich sa záruky, tak tam je doslova uvedené:
Dátum predaja: xx.11.2013
Obdobie trvania záruky: xx.11.2015 - xx.11.2019
Druh zmluvy: Nové motorové vozidlo
(- "je to voľajaké divné Kefalín" )
a po prečítaní tohto mi už ani predajca nevedel presne povedať, že akú záruku vlastne mám - tak som sa na upgrade záruky vykašľal, aj tak je tam spoluúčasť obmedzená podľa najazdených km a na prácu sa to nevzťahuje, resp. len čiastočne - je to tam ohraničené nejakou sumou.
Dátum predaja: xx.11.2013
Obdobie trvania záruky: xx.11.2015 - xx.11.2019
Druh zmluvy: Nové motorové vozidlo
(- "je to voľajaké divné Kefalín" )
a po prečítaní tohto mi už ani predajca nevedel presne povedať, že akú záruku vlastne mám - tak som sa na upgrade záruky vykašľal, aj tak je tam spoluúčasť obmedzená podľa najazdených km a na prácu sa to nevzťahuje, resp. len čiastočne - je to tam ohraničené nejakou sumou.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Zkuste si info třeba zjistit i z druhé strany na Car Garantie, pokud to teda spadá pod tohle...
Já jsem si tam třeba ověřoval, zda podle mého vin tam je zaregistrovaná full na pět let.
Jen z opatrnosti, kdyby to tam třeba od prodejce nedorazilo apod...
Ale na přesné podmínky jsem se neptal. Mám v podstatě stejný obsah letáčku, jaký tu ukazujete.
Já jsem si tam třeba ověřoval, zda podle mého vin tam je zaregistrovaná full na pět let.
Jen z opatrnosti, kdyby to tam třeba od prodejce nedorazilo apod...
Ale na přesné podmínky jsem se neptal. Mám v podstatě stejný obsah letáčku, jaký tu ukazujete.