Caute vsetci,
mal by som zaujem o laktovu opierku a na nete som nasiel tieto dve :
ARMSTER a nieco podobne ked nie to iste od IRMSCHERU .
Ma niekto z Vas skusenosti s tymito opierkami alebo viete aky je medzi nimi rozdiel.
(popripade uz ma niekto z Vas tuto opierku namontovanu ?)
Za odpoved vopred Dik
Laktova opierka
- Reklama
Re: Laktova opierka
Opierka od Armsteru - montaz a foto
Sada sa sklada z 2 casti - drziaku a samotnej opierky. Instalacia opierky je velmi jednoducha a da sa zvladnut za 5 minut,
samorezne sroby su sucastou balenia.
istalaciou opierky prideme o odkladaci priestor vzadu (ale ziskame miesto v opierke):
nasrobujeme 4 samorezne sroby zospodu z drziaku opierky do opierky:
zlozenu opierku s drziakom prisrobujeme 4 samoreznymi srobmi do stredoveho tunela:
horna cast opierky ma moznost pozdlzeno posunu cim sa da nastavit jej horna dlzka:
vysku opierky mozeme nastavit otacanim kolieska cim sa vysuva distancny stlpik pod opierkou
odkladaci priestor v opierke:
vysledny efekt:
!!! s mojim nastavenim rucnej brzdy (zabera v polovici) ju nie je mozne uplne zatiahnut bez odklopenia opierky - to moze niekomu vadit !!!
Sada sa sklada z 2 casti - drziaku a samotnej opierky. Instalacia opierky je velmi jednoducha a da sa zvladnut za 5 minut,
samorezne sroby su sucastou balenia.
istalaciou opierky prideme o odkladaci priestor vzadu (ale ziskame miesto v opierke):
nasrobujeme 4 samorezne sroby zospodu z drziaku opierky do opierky:
zlozenu opierku s drziakom prisrobujeme 4 samoreznymi srobmi do stredoveho tunela:
horna cast opierky ma moznost pozdlzeno posunu cim sa da nastavit jej horna dlzka:
vysku opierky mozeme nastavit otacanim kolieska cim sa vysuva distancny stlpik pod opierkou
odkladaci priestor v opierke:
vysledny efekt:
!!! s mojim nastavenim rucnej brzdy (zabera v polovici) ju nie je mozne uplne zatiahnut bez odklopenia opierky - to moze niekomu vadit !!!
http://www.autohotarek.cz/images/fototn_13397.jpg
S tou loketní opěrkou skus tento odkaz. Mám ji a jsem spokojen. Nosnost 8Okg. Najdeš tady ještě jednu ale ta má nosnost 50kg.
S tou loketní opěrkou skus tento odkaz. Mám ji a jsem spokojen. Nosnost 8Okg. Najdeš tady ještě jednu ale ta má nosnost 50kg.
Nič v zlom Hardy, ale treba si všímať aj dátum napísania príspevku a nie riešiť niečo po 5 rokoch - niečo sa dá po toľkých rokoch okomentovať alebo prísť s iným riešením, ale nie všetko.
(a menší obrázok už nebol (z odkazu) - je potreba lupu)
Sorry za OT
Sorry za OT
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
http://www.astra-j.cz/posting.php?mode= ... 10&p=11609#jack píše:Nič v zlom Hardy, ale treba si všímať aj dátum napísania príspevku a nie riešiť niečo po 5 rokoch - niečo sa dá po toľkých rokoch okomentovať alebo prísť s iným riešením, ale nie všetko.
Sorry za OT
To samozřejmě vím kámo, ale bral jsem to takže staré příspěvky čtou lidi i dneska a tohle info se jim muže hodit. Taky čtu staré informace, které se mi dneska hodí, nebo pomůžou. Konkrétně se jistě někomu hodí kde vzít dobrou opěrku. Teda lupu zatím nepotřebuji
Tedka uz to je lepsi,uz jen po roce reakce misto po peti
Astra J st 1.6 cdti 100kw,mahagon,cosmo