A stlpík
- matusbelusak
A stlpík
chlapi neviete mi poradiť nejaky work manual kde najdem ako rozobrať A stlpik čalunenie? poprípade ten čierny plast pri trojuholničkovom okienku pri vodičovi vprede? dakujem za info
Opel Astra ST 1,7 CDTI 81kw 2011 ( 208 000 km )
- Reklama
Re: A stlpík
Astra J ST 1,7CDTI Cosmo 9/2011
veľa železa za málo peňazí :)
veľa železa za málo peňazí :)
- matusbelusak
jasné čo ine musím čeknuť čo tam je či tam nie je nejaky kabel abo uvolnene niečo lebo to lezie na nervy..
Vieme Matúško, vieme - a je to aj s obrázkami (keby niekto nerozumel), lebo to čo dal mimo je užitočné a "pekné", no má to ďaleko od "jazyka nášho kmeňa" (myslím tým slovanského) i keď už dosť ľudí ovláda cudzí jazyk lepšie ako svoj materinský , čo je na zaplakanie:matusbelusak píše:chlapi neviete mi poradiť nejaky work manual kde najdem ako rozobrať A stlpik čalunenie? poprípade ten čierny plast pri trojuholničkovom okienku pri vodičovi vprede? dakujem za info
http://www.astra-faq.ru/razbor/skrip-na ... toiki.html
a je tam na tej stránke ohľadom odstránenia rôznych pazvukov, výmeny, údržby a iných užitočných činností pre majiteľov Astier neurekom.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
- matusbelusak
To Jack: super dakujem, toto som potreboval, tu stranku si musím uložiť, škoda že nerozumiem po rusky no snad google a podla obrazkov to postačí zatiaľ som odstránil jeden zvuk, vrzganie toho plastoveho obluku nad budíkmi, jak sa dotýkal plast o plast to vrzgalo tak som to poriešil textilnou páskou a už toto je v poriadku a nič nie je vidno odporúčam