Elektricke stahovanie okien
Re: Elektricke stahovanie okien
tak má atsra se teprva vyrábí..snad..teda.. ale už mne děsíte s tím co píšete.. že servisy sou takový a onaký, no doufám že ve Frýdku Místku vše bude ok...
Opel Astra J, 1.4 Enjoy
- Reklama
Včera som vyšiel po polhoďke z obchodu a auto som nasiel v nejakom "divnom stave" - rozsvietené xenóny + s spiatočka (ako pri odomykaní), všetky 4 okná stiahnuté na medzeru 5 cm, LEDka alarmu trvale svietila. Neviem či bolo odomknuté, lebo som odomkol dialkovým a predtým som to neskontroloval (zamykal som ako vždy na 2x). PP nehlásil pokus o odcudzenie. Tak neviem či to blbne len tak samo pre seba, alebo sa už s níám na diľaku hrá nejaký autíčkár
[b]EX Astra Sportstourer 1.4 103kW [/b]
[size=75]GreyTechnical Cosmo + AFL CD500Navi BThandsfree vyhriev.sedadlá+volant zadné el.okná zadná lakť.opierka FlexOrganizer Alarm park.asist.P+Z zatm.okná dojazd.rezerva 5/2011[/size]
[img]http://images.spritmonitor.de/456530_5.png[/img]
[size=75]GreyTechnical Cosmo + AFL CD500Navi BThandsfree vyhriev.sedadlá+volant zadné el.okná zadná lakť.opierka FlexOrganizer Alarm park.asist.P+Z zatm.okná dojazd.rezerva 5/2011[/size]
[img]http://images.spritmonitor.de/456530_5.png[/img]
Ja mam Sportstourer - 121kW a IBA elektricke predne okna a mi funguje aj otvaranie a aj zatvaranie pomocou dilakoveho ovladaca.Teda zatvorim auto dialkovym a podrzim a okno sa dovrie az do hornej polohy a potom 2x bliknu smerovky ako znak ze okna su zavrete.TEDA TO FUNGUJE AJ PRI PREDNYCH EL.OKNACH.Podobne sa aj otvoria okna dilakovym ovladacom
Mne sa asi trikrát stalo, že po zamknutí auta som zistil že mám pootvorené na cca 5 cm spolujazdcové okno. Vždy to bolo pri vlhkom počasí a mal som zapnuté odrosenie čelného okna. Ale neviem či to má nejakú súvislosť.markpp píše:Včera som vyšiel po polhoďke z obchodu a auto som nasiel v nejakom "divnom stave" - rozsvietené xenóny + s spiatočka (ako pri odomykaní), všetky 4 okná stiahnuté na medzeru 5 cm, LEDka alarmu trvale svietila. Neviem či bolo odomknuté, lebo som odomkol dialkovým a predtým som to neskontroloval (zamykal som ako vždy na 2x). PP nehlásil pokus o odcudzenie. Tak neviem či to blbne len tak samo pre seba, alebo sa už s níám na diľaku hrá nejaký autíčkár
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Len s prednými el. oknami to funguje na Astre J od modelového roku 2012 a na Zafire C.Bobila píše:Ja mam Sportstourer - 121kW a IBA elektricke predne okna a mi funguje aj otvaranie a aj zatvaranie pomocou dilakoveho ovladaca.Teda zatvorim auto dialkovym a podrzim a okno sa dovrie az do hornej polohy a potom 2x bliknu smerovky ako znak ze okna su zavrete.TEDA TO FUNGUJE AJ PRI PREDNYCH EL.OKNACH.Podobne sa aj otvoria okna dilakovym ovladacom
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
A doprogramovat to zpětně půjde ? Ať již v Oplu nebo jinde ?
Od 23.9.2014 Astra J Enjoy 1,6 CDTI 81 kW
EX Astra J 1,6 XER (prý 85 kW) Enjoy
EX Astra J 1,6 XER (prý 85 kW) Enjoy
Nie nejde to - zatiaľ.
to:Arwy (Len s prednými el. oknami to funguje na Astre J od modelového roku 2012 a na Zafire C.)
Nemyslim.
Mam J ST objednaval som v jul/2011, prevzal som oktober/2011. Zavieranie dlhsim stlacenim funguje. Ale ten sposob je velmi velmi nekomfortny.
Ocakaval by som, ze to proste zavre okna ak su nahodou otvorene spolu s uzamknutim auta.
Teda tuto funkciu nevyuzivam.
Nemyslim.
Mam J ST objednaval som v jul/2011, prevzal som oktober/2011. Zavieranie dlhsim stlacenim funguje. Ale ten sposob je velmi velmi nekomfortny.
Ocakaval by som, ze to proste zavre okna ak su nahodou otvorene spolu s uzamknutim auta.
Teda tuto funkciu nevyuzivam.
Október 2011 by už mal byť modelový ročník 2012 (modelový rok nezačína kalendárnym rokom). Pozri si to podľa rozkódovaného VIN čísla v tech. sekcii.
Ak Ti táto funkcia vadí, je možné ju deaktivovať.
Ak Ti táto funkcia vadí, je možné ju deaktivovať.
Dakujem Arwy,
skor ako deaktivovat by som uvital aby to skutocne zavrelo okna ked zamknem auto bez potreby nejakeho dodatocneho manipulovania s diakovym ovladacom.
To si pisal , ze asi nejde.
Je to tak?
Marian
skor ako deaktivovat by som uvital aby to skutocne zavrelo okna ked zamknem auto bez potreby nejakeho dodatocneho manipulovania s diakovym ovladacom.
To si pisal , ze asi nejde.
Je to tak?
Marian