Nastavenia palubneho pc
Nastavenia palubneho pc
Mam radio cd400 ....Dnes som sa sprtal v nastaveniach a nastavil som si moznost aby po zaradaeni spiatocky sa zapol zadny stierac, tak isto som nastavil aby sa zapli svetla po zamknuti auta a nic stoho nefunguje........ vam to funguje?
Opel Astra J ST 1.7CDTI 81Kw Enjoy r.v. 11\2013
- Reklama
Re: Nastavenia palubneho pc
Zadný stierač nemám (Sedan), tak neviem potvrdiť, ale rozsvietenie svetiel po uzamknutí auta tzv."follow my home" mi fachčí, no mám ho vypnuté. V inej téme si spomínal, že nemáš automatické svietenie, tak nie som si istý, či Ti to bude v tvojom prípade fungovať.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Tak na co to tam potom je? respektive sa to da aktivovat? S tym autom mam viacej starosti jak so synomjack píše:Zadný stierač nemám (Sedan), tak neviem potvrdiť, ale rozsvietenie svetiel po uzamknutí auta tzv."follow my home" mi fachčí, no mám ho vypnuté. V inej téme si spomínal, že nemáš automatické svietenie, tak nie som si istý, či Ti to bude v tvojom prípade fungovať.
Nie ale k veci, dava to zmysel nakolko nemam ani dazdovy senzor a nefunguje ani ten stierac vzadu.....
Akurat tak vedia nasrat ludi, fantazmagoria menom opel
Jak bude čas vyzkousim
Astra J 1.7 CDTi 92 kW Cosmo Sport 2010
Astra G 1.6 16V 74 kW Opel 100 1999
Astra G 1.6 16V 74 kW Opel 100 1999
Vďaka, daj potom určite vedieť....Cakaasmpetis02 píše:
Jak bude čas vyzkousim
Zadny stierac sa zapne ked mas zapnute predne stierace. Kedze nemas senzor,myslim,ze budes musiet mat zapnuty aspon cyklovac alebo stieranie ako take. Moja uvaha,mam sezor mne to funguje.
ASTRA J ST,Enjoy, 1.6, 85kW, A16XER 06/2012
Ako to myslíš tým, že "to tam je"? Pokiaľ myslíš že je to napísané v Užívateľskaj príručke, tak tá je písaná spôsobom, ako by si mal maximálnu výbavu, ale pokiaľ to máš ako položku uvedenú v ponuke v palubnom PC, tak by sa to malo dať aktivovať a malo by to byť funkčné.Dark69 píše:Tak na co to tam potom je? respektive sa to da aktivovat?
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Nastavenia palubneho pc
Zadny stierac "myslim" ze po zaradeni spiatocky funguje len ak je senzor na predne.
Sa zapina len ak prsi ...
Svetla su v nastaveniach 2x jedno je na vnutorne osvetlenie a dalsie ako tu vyssie niekto pise follow me home.
Sa zapina len ak prsi ...
Svetla su v nastaveniach 2x jedno je na vnutorne osvetlenie a dalsie ako tu vyssie niekto pise follow me home.
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Ahoj, mně zadní stěrač funguje po zařazení zpátečky tehdy, když mam zapnutý stěrač přední. Nemam senzor.
Dříve: Opel Astra F 1,4 16V 66kW 1997
Nyní: Opel Astra J 1,4 T 88kW 2014
Nyní: Opel Astra J 1,4 T 88kW 2014
Nastavenia palubneho pc
....alebo. Takze fungovat by mal tak ci onak , ak je senzor alebo pusteny predny senzor.
Astra GTC Sport A14NET 103kW