Poťahy Astra J - ST
Re: Poťahy Astra J - ST
A ako si spokojny s kvalitou latky ci celkoveho vyhotovenia potahov?
- Reklama
za tie dva mesiace co ich mam som spokojny, ale zase musim povedat, ze odkedy ich mam, tak sa v aute na zadanch sedadlach toho velmi "nedialo", vacsinou sme v aute len dvaja na prednych sedadlach. Ale zatial sa mi ich nepodarilo ani uspinit ani inak "odrat", takze ich nebolo treba prat ani inak cistit, cize u mna zatial ok.
Bude tiez zavisiet aku latku si vyberies. Odporucam si nechat poslat vzorky latok, ja som si nechal poslat skoro polovicu zo vzorkovnika, tie latky su roznej struktury, je dobre si ich "ohmatat". Niektore su hrubsie a niektore su zase uplne hladke. Niektore su podlepene takym tenkym molitanom.
Ako pisem, nechaj si poslat vzorky, do par dni ich mas v obalke v schranke a uvidis. Tiez farebnost na monitore a v skutocnosti je trochu rozdielna, ak nahodou chces "trafit" odtien auta ))
Co sa tyka spracovania potahov, tak podla mna je to ok, nenasiel som ziadnu vadu.
Zajtra ak nezabudnem urobim fotky a zavesim ich tu.
Bude tiez zavisiet aku latku si vyberies. Odporucam si nechat poslat vzorky latok, ja som si nechal poslat skoro polovicu zo vzorkovnika, tie latky su roznej struktury, je dobre si ich "ohmatat". Niektore su hrubsie a niektore su zase uplne hladke. Niektore su podlepene takym tenkym molitanom.
Ako pisem, nechaj si poslat vzorky, do par dni ich mas v obalke v schranke a uvidis. Tiez farebnost na monitore a v skutocnosti je trochu rozdielna, ak nahodou chces "trafit" odtien auta ))
Co sa tyka spracovania potahov, tak podla mna je to ok, nenasiel som ziadnu vadu.
Zajtra ak nezabudnem urobim fotky a zavesim ich tu.
Opel Astra J 1.4T 88 kW
Vdaka za info, ja sa len obavam aby dobre usili zadne sedadla, nakolko ja ich mam delene a zvlastne ze Ty mas len jedno cele sedadlo, tiez som pytal vzorky latky hlavne tych tmavych,aby som to videl na zivo,mam strieborne auto takze dopasujem daco k tomu.Ake cislo latky mas Ty?
... a zabudol som urobit fotly mojich potahov
ja mam cislo 12 a cierne kraje. Auto mam modrej farby takze som potahy dal tiez domodra.
Co sa tyka mojho deleneho operadla, tak potahy su v poriadku, pasuju presne.
Slubujem, ze zajtra to odfotim a zavesim sem, hned si dam pripomienku to mobilu.
ja mam cislo 12 a cierne kraje. Auto mam modrej farby takze som potahy dal tiez domodra.
Co sa tyka mojho deleneho operadla, tak potahy su v poriadku, pasuju presne.
Slubujem, ze zajtra to odfotim a zavesim sem, hned si dam pripomienku to mobilu.
Opel Astra J 1.4T 88 kW
To snalim: Idem v utorok ráno z KE do BA cez ZV služobne, nebývaš náhodou na tejto trase že by som okukol poťahy?Ak nie nevadí...pošleš foto a uvidím.Vďaka
To bobila: byvam v BA
ak by si sa pohyboval niekde okolo Polusu, tak tam budem parkovat. Fotky som urobil, ale nie je to bohvieco, lebo je to fotene s telefonom a uz mi to neslo viacej "oddialit". Takze tu su fotky.
ak by si sa pohyboval niekde okolo Polusu, tak tam budem parkovat. Fotky som urobil, ale nie je to bohvieco, lebo je to fotene s telefonom a uz mi to neslo viacej "oddialit". Takze tu su fotky.
Opel Astra J 1.4T 88 kW
To je teda hnus velebnosti. Vypadá to opravdu jako kraksna.
Hopl Astra ST 1,7 TDCI + Škoda fabia I 1,4 TDi
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia kombi 1.3 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia kombi 1.3 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
Radek116:
Suhlas
Suhlas
Uz coskoro
Astra ST 2.0 CDTi 121kw/165k Cosmo, Silver Lake, AFL+USB+Bluetooth, ParkAsiist P+Z, Ergo. predne sedadla,
Astra ST 2.0 CDTi 121kw/165k Cosmo, Silver Lake, AFL+USB+Bluetooth, ParkAsiist P+Z, Ergo. predne sedadla,
ze to bude skarede som pisal uz 20.2.
Ale az taky humus som necakal.
Stale nepochopim ludi co si pekne sedadla tak sprasivia.Ale ked je majitel spokojny,nech mu sluzia.
Ale az taky humus som necakal.
Stale nepochopim ludi co si pekne sedadla tak sprasivia.Ale ked je majitel spokojny,nech mu sluzia.
astra st, 1,7 cdti,92 kW
To jste ještě neviděli moje potahy z Kauflandu za tři stovky