Zamrznute celno sklo
Re: Zamrznute celno sklo
Při přepínání na vnitřní a vnější okruh je slyšet změnu zvuku proudění vzduchu.
Taky by mohl být poškozen systém elektronických klapek, které přepínají na čelní sklo, ale v tom neumím poradit - sorry. Ten systém klapek si tam žije svůj vlastní život.
Jinak vlhkost v autě se umí nasbírat např. v podobě věčně promočených origo koberců pod gumovými koberečky. Nebo, když je zasněžené auto, je dobré před otevřením dveří setřít rukou sníh na hraně dveří a střechy, aby při otevření nenapadal dovnitř a dále si pak trochu oklepat boty před usednutím do auta.
A to co píše Blesk o vyrovnání teplot - naprostý souhlas.
Taky by mohl být poškozen systém elektronických klapek, které přepínají na čelní sklo, ale v tom neumím poradit - sorry. Ten systém klapek si tam žije svůj vlastní život.
Jinak vlhkost v autě se umí nasbírat např. v podobě věčně promočených origo koberců pod gumovými koberečky. Nebo, když je zasněžené auto, je dobré před otevřením dveří setřít rukou sníh na hraně dveří a střechy, aby při otevření nenapadal dovnitř a dále si pak trochu oklepat boty před usednutím do auta.
A to co píše Blesk o vyrovnání teplot - naprostý souhlas.
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
- Reklama
Jinak z vlastní zkušenosti na staré Astře G napíšu takovou poznámku, ale bude asi samozřejmě mimo mísu.
Pořád jsem měl mokrý koberec u řidiče - viditelná i hladinka vody při zmáčknutí. Sušil jsem jak urvaný v teple,
v létě na slunku, strkal jsem přenosný radiátor dovnitř až mě napadlo po čase podívat se pod auto a zjistil jsem, že mám díru v nosníku a voda mi tam jde odněkud zvenčí zespod.
Ale jak říkám, to je při našich ročnících Aster asi blbost, že by už něco prorezlo....
Pořád jsem měl mokrý koberec u řidiče - viditelná i hladinka vody při zmáčknutí. Sušil jsem jak urvaný v teple,
v létě na slunku, strkal jsem přenosný radiátor dovnitř až mě napadlo po čase podívat se pod auto a zjistil jsem, že mám díru v nosníku a voda mi tam jde odněkud zvenčí zespod.
Ale jak říkám, to je při našich ročnících Aster asi blbost, že by už něco prorezlo....
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
no, tak dnes som si našiel mokro pod koberčekom na strane spolujazdca.. jasné,že sa zahmlieva okno pri tolkej vlhkosti..takže zrejme to bude ten problém so stieračmi?
Astra J ST 1,7CDTI Cosmo 9/2011
veľa železa za málo peňazí :)
Ak mas mokry aj kabinovy filter, tak to su tie stierace. Aky mas mesiac/rok?
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
filter som ešte nepozeral.. aj sa do toho bojím rýpať v takejto zime.. potom sa tie plasty lámu ochotnejšie ako v teple... ale asi budem musieť pozrieť aj to.
mám 9/2011. na tej zvolávačke to hádam bolo. auto bolo z nemecka servisované iba v opli...
mám 9/2011. na tej zvolávačke to hádam bolo. auto bolo z nemecka servisované iba v opli...
Radsej pozri ako by ti mal zamrznut cely filter alebo vyskratovat motor.
No objednal som uz novy filter. Ale pred vymenou musim este odstranit tu pricinu. Pozrem najprv tie stierace...ale asi az cez vikend.. Potom sa asi objednam ma dezinfekciu ozonom
tak som sa na to pozrel. jasne,že filter komplet premočený.. natečené aj do motorčeka. No zatiaľ je funkčný. mokrá bola aj tá tkanina na odhlučneni zvnútorej strany tapacíra. a ten obal filtra je vnútri tak fajnovo členitý.. kým som dostal vodu zo všetkých miest a kútov.. dobre som si zanadával
takže teraz suším, filter už prišiel, zajtra sa pustím do rozoberania.. podla návodov čo sem dával blesk by som to mal zvládnuť
takže teraz suším, filter už prišiel, zajtra sa pustím do rozoberania.. podla návodov čo sem dával blesk by som to mal zvládnuť
Tak vela stastia. Ja som mal vodu pod kobercom po celej pravej strane az k zadnym sedackam. Skontroluj aj to, ale budes musiet vybrat plastove kryty prahov a zadne sedacky alebo idealne aj predne sedacky a nadvyhnut koberec. Zo spodnej strany je spongia, ta schne aj v lete poriadne dlho.
Nestras tolko ea mi rozoberat nechce. Skusim to pozriet bez nejakej vascej demontaze.dezinfekciu ozonom mam robit pred vymenou filtra alebo az po vymene? Pripadne to urobit bez filtra sa mi javi ako ok riesenie