Děsivý zvuk při startování 1,4 turbo 88kw
Re: Děsivý zvuk při startování 1,4 turbo 88kw
Zdar chlapy,tak já už nevim,možná jsem jim špatně rozuměl,i to je možné.Já už se začínám modlit,aby mi opravdu někdo řekl,čím to přesně je. . Jsem z toho na nervy,celkem nový auto a takový sračky (s prominutím).Každý mi říká něco jiného.Snad se najde nějakej santa a poradí.Byl bych mu vděčnej.Pátrám dál
- Reklama
Zdravím, mám úplně stejnou motorizaci z r. 2012 a úplně stejný problém. Studený start zní normálně, nastartování zahřátého auta provází zvuk, jako když se rozklepou nějaké plechy. Příčinu zatím nevím...
Astra ST 1.4, 88kW, 120k
Konecne vime, jak ten zvuk zni. Takze to bude nejaky plech - napriklad kolem turba. Kdyz sa zahreje a roztahne, tak se nejak uvolni. Zkuste po nem poklepat, jestli se to objevi.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Zdravím OPLÁCI,kéžby to bylo jen plechem,jak jsem slíbil,pokud se něco dozvím,napíšu a už vím i ortel.Mysleli si ,že to bude u rozvodů,ale po rozebrání krytů a pod. přišli na to,že to bude ozubenými koly na vačkách,protože jsou vymletý,takže 1 vačka cca 7000,potřebuju dvě,ktomu dělám nové rozvody+ olej+těsnění a zatím celková cena se vyšplhala na krásných cca 250000 korun českých,což mě málem vezli do nemocnice,ale co se dá dělat,snad to bude dobrý.Jo dokonce mi řekli,že si myslí,že ten motor má nalítáno víc,což se mi nezdá,kupoval jsem ho na 41500 a bylo 2,5 roku starý. Spíš si myslím,že ten majitel předemnou mu dával cerez No ještě to nemam opravený,čekaj na ty kola který příjdou v pondělí ,tak prej snad do středy by to mohlo být.budu zas informovat,pokud nedostanu teď už infarkt!!!!!!
Vymleta kolecka na vackach? Tak uz chapu ten desivy zvuk Jeste ze to retez vydrzel a neroztrhl se uplne.
Jak se to da udelat, to nevim. Uz vubec ne za 40tisic km. Cenu opravy tam mas asi o jednu nulu navic. Kontrolka ti asi nesvitila, takze uplne posunute ty rozvody nebudou a po oprave uz to snad bude v poradku.
Jak se to da udelat, to nevim. Uz vubec ne za 40tisic km. Cenu opravy tam mas asi o jednu nulu navic. Kontrolka ti asi nesvitila, takze uplne posunute ty rozvody nebudou a po oprave uz to snad bude v poradku.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomu říkam masakl . No mi to připadá že ten motor musel mít najeto více, než to co píšeš, jinak snad není možné aby to došlo tak daleko po tak málo km. Má stará Astra G 1.4 Twinport má 10 let, 130tis. km a ještě původní řetěz i osubená kola a zcela v pohodě.
Pokud někdo měnil rozvodový řetěz a nechal původní ozubená kola, protože chtěl ušetřit, tak to bych bral jako důvod proč se to stalo. Pří výměně rozovdového řetězu, se mění i ofubená kola + vodní pumpa + napínací lišty apod.
Pokud někdo měnil rozvodový řetěz a nechal původní ozubená kola, protože chtěl ušetřit, tak to bych bral jako důvod proč se to stalo. Pří výměně rozovdového řetězu, se mění i ofubená kola + vodní pumpa + napínací lišty apod.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
ČAu,nespletl jsem se cena odpovídá,dnes jsem tam byl a do 25000 bych se měl vejít.To,že to může mít najeto i víc mi tam řekli taky,ale já nevim jak to zjistit že,možný je ,že tomu dával hůlo a nebylo to zajetý,fakt nevim. .Jsem rad ,že mi nepraskl řetěz. auto jinak je fajn,pohodlný,jelo hezky manželky je to prej MAZLIK a nezanevřu nad značkou OPEL,,jak mi tady někteří žvatlaj,co maj jinou značku.Měl jsem scenica a tam jsem zahučel taky pěkných pár desetitisíců.Asi na to mám PECH.Jen se teď modlim,aby to byla poslední věc,co do toho vrážim.Středa,čtvrtek mi budou volat,že to bude hotový.Už aby to bylo.
HODIM PAK INFO,A´T víte i vy,co kdyby.
HODIM PAK INFO,A´T víte i vy,co kdyby.
Děsivý zvuk při startování 1,4 turbo 88kw
Spletl. Vyssie mas totiz 250 000!
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
nevim co myslíš,ale já myslel 25000 kč za opravu!!!!.Auto mě stálo po zlevnění 228000 z 250000 kč
Navíc mi volali dneska ,že na tom dělají a že objevili další vadu a to polorozpadlý napínák venku na řemenu za dalších 2500kč. bojím se co budou volat třeba zítra,že tam je v prd....
Určo ale dám vědět.
Navíc mi volali dneska ,že na tom dělají a že objevili další vadu a to polorozpadlý napínák venku na řemenu za dalších 2500kč. bojím se co budou volat třeba zítra,že tam je v prd....
Určo ale dám vědět.
Myslí to, že si napísal pri cene opravy o jednu nulu navyše, teda 250.000, pritom si asi myslel 25.000.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex