System kontroly tlaku v pneu (TPMS) - druhy par diskov
Re: System kontroly tlaku v pneu (TPMS) - druhy par diskov
Ahoj, tak jsem nechal přezout v autorizovaném servisu Opel zimní kola včetně senzorů č. 13581560, které jsem jim dodal. Spárování senzorů se jim nepovedlo. Nevím co je teda špatně, když tady píšete, že Vám senzory s tímto č.13581560 v pohodě fungují.
- Reklama
ak si im dodal origos opel sensory
https://www.doopla.cz/vyhledavani.html?q=13581560
tak by to mali vediet sparovat !!
bud maju zlu krabicku alebo sa tvaria ze to vedia ale to nevedia alebo este neboli na skoleni
ak som to dobe pochopil, tak si im odniesol disky bez pneumatik + pneumatiky + ventily, oni to poskladali, vyvazili a nahodili na auto .... ?
kedy a kde si si kupoval tie sensory? nebude v nich stara baterka?
https://www.doopla.cz/vyhledavani.html?q=13581560
tak by to mali vediet sparovat !!
bud maju zlu krabicku alebo sa tvaria ze to vedia ale to nevedia alebo este neboli na skoleni
ak som to dobe pochopil, tak si im odniesol disky bez pneumatik + pneumatiky + ventily, oni to poskladali, vyvazili a nahodili na auto .... ?
kedy a kde si si kupoval tie sensory? nebude v nich stara baterka?
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
Pochopil jsi to naprosto přesně. Senzory jsem si sice nechal poslat z Číny, ale jsou to ty samé co jsou na odkazu. Tyto senzory z Číny normálně fungují podle jiných příspěvků co jsem tady četl. Tak nevím kde je co špatně.
Pro jistotu se ty senzory měly otestovat dříve, než se namontovaly. Při párování musíš začít levým předním kolem a pokud se jim to nepodařilo, tak nejspíš ani nepokračovali. Divný by mohl být jenom ten jeden senzor, ale to je jen spekulace.
Astra - 07/2015 - 103kW
... a nebo jim v servise pomohli, aby nefungovaly. Jo vlastní dovezene dily? To se proste u Opla neodpousti...thapet píše:...tak jsem nechal přezout v autorizovaném servisu Opel zimní kola včetně senzorů č. 13581560, které jsem jim dodal. Spárování senzorů se jim nepovedlo...
Ahojte,
Neskusali ste niekto vybrat senzory zo vsetkych kolies a dat ich do rezervneho kolesa ?
Senzory su stale v aute, netreba ziadne parovanie, netreba kupovat dalsie senzory na zimne disky ...
A ako to je ked si nahodim na auto kolesa bez senzorov, bude mi niekde svietit ikonka ?
Dik za odpoved.
Neskusali ste niekto vybrat senzory zo vsetkych kolies a dat ich do rezervneho kolesa ?
Senzory su stale v aute, netreba ziadne parovanie, netreba kupovat dalsie senzory na zimne disky ...
A ako to je ked si nahodim na auto kolesa bez senzorov, bude mi niekde svietit ikonka ?
Dik za odpoved.
Opel Astra J Sports Tourer 06/15 81kw, 1.6 CDTi
O těch senzorech v rezervě by už měl někdo napsat pohádku Jak se udatný šofér vzepřel systému a svým hrdinským činem obalamutil zlo na STK
Astra - 07/2015 - 103kW
Nič v zlom bratm, ale na tieto otázky sú v tejto téme aj odpovede - stačí si to prečítať celé od začiatku.Makro píše:Ahojte,
Dik za odpoved.
(prepáčte za spam)
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Na mém autě - Astra, rok 2015, pokud dám kola bez senzorů, tak mi píše na panelu mezi budíky hlášku, že je nějaká porucha systému kontroly tlaku, tu odkliknu a už se neobjeví. Dále se rozbliká oranžová kontrolka a po několika málo sekundách přestane blikat a jen svítí, Toť vše.
Opel Astra J 1,4 turbo 103kW/140k notchback-SEDAN - drive - 2015
jak se dají dát 4 ventilky do jednoho kola?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz