groovred- 2.0CDTI Cosmo
Re: groovred- 2.0CDTI Cosmo
Mme to tiez ide vypnut na afl a teda nessvieti vonec nic.A som rad. Uz som to par krat vyuzil.
Astra J ST 1,7CDTI Cosmo 9/2011
veľa železa za málo peňazí :)
veľa železa za málo peňazí :)
- Reklama
Když už tady vzpomínate opcom... máte to někdo? funguje to? co všechno to umí? Ja měl u Peugeotu Čínský klon Lexie a umělo to všechno od diagnostiky přes konfiguraci vozu atd...blesk píše:To je podle mne paradni funkce, protoze u nas nesviti zadna kontrolka ve dne kdyz jedu na predni LED. Takze nevim, jestli svetla sviti nebo ne. Oba rezimy nemaji kontrolku. Samozrejme to zadnym opcomem nejde zapnout.
vidiš to je o čom sme sa na zraze bavili...nespočetné množstvo verzíí AFL. uplne zbytočne naklady na SW ...Eisy píše:Nie. Vypise len ze vypol funkciu AFL abo take daco, ale ledky svietili dalej.
Myslim ze pri povinnosti denneho svietenia je to zbytocne.
mne sa daju ledky vupnúť
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
groovred- 2.0CDTI Cosmo
Jj a chaos v tom maju. Len teraz tak rozmyslam. Co tu pisali niekde ze maju AFL ale nenatacaju sa do stran! To je co potom? Obycajne xenony?! Ci?! Upozornia nato zakaznika? V konfiguracii nieje 10verzii AFL svetiel ...
Mne teraz povedali v servise, ze nemam na astre dynamicke osvetlenie zakrut. Proste ze mi nenatacaju AFLka do stran. No ale ja to mam oni sa natacaju. Tak uz neviem.
Mne teraz povedali v servise, ze nemam na astre dynamicke osvetlenie zakrut. Proste ze mi nenatacaju AFLka do stran. No ale ja to mam oni sa natacaju. Tak uz neviem.
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych, že v těch autorizovaných servisech, molo kdo ´ví, jak co má správně fungovat a zda to vůbec v dané výbavě co má být. Osobně jak jsem objednávsl Astru v roce 2015, tak jsem jen slyšel, nevíme co to je, nevíme, nikdy jsme neviděli fanfárový klakcon (objednejte si ho a pak jak Astra dorazí posoudíme jaký je rozdíl). Mohl bych dlouho vypisovat vše s čím se nesetkali. Díky za toto fórum a lidi co rádi poradí a napíšou své postřehy. Díky tomu, jsem věděl co a jak funguje a co a jak objednat a jen jsem hlásil kódy do objednávky.
Jen pro zasmání. Při obj. Astry zaměstnanec autosalónu druhému říka. Pán ví co chce a co jak funguje a nepřesvědčuj ho něčem jiném (mislel tím mou osobu). Už u nás kupoval vůz před řadu lety a ví o nich vic, než mi zde, ten by nás mohl školit, má toho moho nastudováno a organizuje Opel srazy. . Zaměstnanec řekl, aha a já jsem pouze nadiktoval kódy do objednávky, překontroloval a podepsal.
Neříkám, že to je všude, ale málo kde ví a umí dobře poradit.
Jen pro zasmání. Při obj. Astry zaměstnanec autosalónu druhému říka. Pán ví co chce a co jak funguje a nepřesvědčuj ho něčem jiném (mislel tím mou osobu). Už u nás kupoval vůz před řadu lety a ví o nich vic, než mi zde, ten by nás mohl školit, má toho moho nastudováno a organizuje Opel srazy. . Zaměstnanec řekl, aha a já jsem pouze nadiktoval kódy do objednávky, překontroloval a podepsal.
Neříkám, že to je všude, ale málo kde ví a umí dobře poradit.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Mne len tak napadlo ci tie chybné interpretacie vybav nemajú korene v tom že majú zle preklady z nemčiny prip. Angličtiny. Lebo niektore pomenovania podľa kódov nedávajú význam...na zraze som sa bavil s kamošom čo v opli robí a vravel mi oni to pozeraju všetko v slovenčine ale je tam možnosť prepnúť jazyk len to nepoužívajú . Len asi jazyková bariéra na SK/CZ bude ešte dlho veľká.
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
Tak jsem to taky otestoval a LEDky mi jdou taky vypnout úplně.
Dlouho jsem se neozval, auto zatím poslouchá Aktuálně budou opět probíhat menší úpravy osvětlení interieru ambientní osvětlení kde jsou ted klasické červené led se chystám vyměnit za modernější EL pásky a už mám připravený i převodník a parkovací kamerku
-
Ahoj taky Tě tady vítám. Říkal jsem si, že tu snad není nikdo z Plzně a ono je. Na Tvoje úpravy jsem zvědavej a když bude možnost, tak se rád kouknu i osobně.
Opel Astra J sports tourer 2,0 CDTI 118 Kw BLACK
Tak montáž kamery se nekonala pač jsem dostal vadný interface, čekám tedy na nový ale doba dodání 2-3 týdny
Sopik klidně ti auto ukážu
Sopik klidně ti auto ukážu