prestavba LPG
Re: prestavba LPG
LPG přestavby od autorizovaného prodejce už i na severu Čech.
http://www.ksvgroup.cz/lpg
Hned zítra se informuju na 1.4 T. Přece nebudu jezdit s prázdým místem pod podlahou v kufru, pro mě je to z Mostu kousek.
http://www.ksvgroup.cz/lpg
Hned zítra se informuju na 1.4 T. Přece nebudu jezdit s prázdým místem pod podlahou v kufru, pro mě je to z Mostu kousek.
- Reklama
Podle posledniho vyhadreni se do Astry LPG udajne legalne namontovat neda. KSV to dela tak ze ho namontuje a pri servisnich prohlidkach o LPG vyrobci nic nerika (pro vyrobce LPG v aute neni!!!). Zaruku drzi jakoby oni, otazka je jak se pak bude resit reklamace u jineho orig. servisu (rekl bych ze montazi LPG zaruka pada ).
Uvazoval jsem take o montazi LPG, ale cena LPG nenahradi problemy s parkovanim v podzemnich garazich a pripadnemu problemu pri servisu v zahranici.
Uvazoval jsem take o montazi LPG, ale cena LPG nenahradi problemy s parkovanim v podzemnich garazich a pripadnemu problemu pri servisu v zahranici.
Tak jsem volal a mejloval a dodnes se mi nikdo z Chomutova neozval
2hlavi: ja jsem snima mluvil osobne..... mam z nich smisene pocity , muj prvotni zamer koupit u nich auto jsem bleskurychle zmenil a radsi koupil auto u vzdalenejsiho dealera , coz neresi problem LPG...... mozna ze se ozvou, pak dej vedet......
Byl jsem se tam podívat, když jsem vybíral auto a že pro firmu platí jiné ceny mi ani nesdělili
Přinejhorším to nechát přestavět až po druhé prohlídce, pak už je stejně záruka jen na motor, převodovku a lak. U Renaulta jsem se taky po dvou letech na roční kontroly vykašlal, ty ceny byly nepřiměřené. Sice nemám servisní knížku, ale když si spočítám, kolik jsem za těch pět let ušetřil Většina výrobních vad se stejně objeví v prvním roce provozu (teda pokud není roční nájezd pět tisíc).
Přinejhorším to nechát přestavět až po druhé prohlídce, pak už je stejně záruka jen na motor, převodovku a lak. U Renaulta jsem se taky po dvou letech na roční kontroly vykašlal, ty ceny byly nepřiměřené. Sice nemám servisní knížku, ale když si spočítám, kolik jsem za těch pět let ušetřil Většina výrobních vad se stejně objeví v prvním roce provozu (teda pokud není roční nájezd pět tisíc).
Na LPG jsem se byl zeptat přímo u autorizovaného výrobce Opel Dobrovolný - Velké Meziříčí. Vždycky jsem tam byl se vším nadmíru spokojenej. LPG není v žádném případě problém namontovat. Žádná záruka na auto se nezruší, ani na motor a všechny díly v podobu prodloužení na 5 let. Záruka na LPG je ze zákona dva roky. Přestavbu je potřeba objednat dopředu. Cena 30000-40000 Kč - přestavba trvá 3 dny. Ventily u lepšího modelu LPG jsou domazávány aditivy, takže je to ošetřeno. Všechno v pořádku, všechno vám vysvětlí a domluví. Já si to tam půjdu asi do dvou měsíců nechat udělat! Tak doufám, že jsem odpověděl na všechny spekulace v této konverzaci.
Šťastnou jízdu Opláři.
Šťastnou jízdu Opláři.
30000-40000KC
kolko krat za tuto sumu natankujete? To je cca 27 plnych nadrzi.
to sa Vam vazne oplati robit toto s autom?
kolko krat za tuto sumu natankujete? To je cca 27 plnych nadrzi.
to sa Vam vazne oplati robit toto s autom?
No polož si otázku kolik za to najedeš km a kdy se to vrátí těch 40000kč. pokud ročně najezdíš 20 000, tak to máš za necely dva roky zpátky. a pak mužes jezdit dvakrát víc za stejný peníze.
Nechci být pesimista, ale obávám se, že cena ropy bude i nadále setrvale stoupat. Podle mého odhadu překročí cena za litr padesát korun maximálně do dvou let.
dnes som si to podrobnejsie ratal a dospel som k nasledovnemu:
(vychodisko: 1400 € prestavba, 60 tis najazd za 4 roky, spotreba 8/9 - benal/plyn, cena 1,5/ 0,75 benal/ plyn )
a vysledok: 15% uspora na palive pocas doby, co planujem mat auto.
Neratal som s vyssimi servisnymi nakladmi, cenou STK a EK.
Celkovo mne osobne to asi nestoji za ten zasah do auta, nekomfort s rezervou, parkovanim, moznou vyssou poruchovostou, atd...
(vychodisko: 1400 € prestavba, 60 tis najazd za 4 roky, spotreba 8/9 - benal/plyn, cena 1,5/ 0,75 benal/ plyn )
a vysledok: 15% uspora na palive pocas doby, co planujem mat auto.
Neratal som s vyssimi servisnymi nakladmi, cenou STK a EK.
Celkovo mne osobne to asi nestoji za ten zasah do auta, nekomfort s rezervou, parkovanim, moznou vyssou poruchovostou, atd...