dusan992 píše:To mas vybavu sport? Vyzere byt nizsia ako napr. Moja. Mam tie iste kola aj farbu len prevedenie a vybava je ina... pekna astra
Tak už som prezistil, že je to sport, vraj tieto kolesá dávali (pasujú) len na sport podvozok.
Takze Sport su nizsie pruziny a nie flex ride tlmice (a tlacitko sport)?
Nechal som si urobit geometriu (v neoriginale) a potom pozeram, ze na vypise je normalny podvozok. Dalsia alternativa pri geometrii bola sportovy podovozok, tak som nevedel, ci to je ten flexride alebo este nieco ine existovalo.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Flex ride sa asi nedal objednat do kazdej vybavy ale co sa pamatam na konfigurator tak vybava najvyssia sa pri j cku pisala sport/cosmo=jedna úroveň s nejakými odlisnostami. Neviem preco... pred tym bolo enjoy,...sport,cosmo,opc
A vybava sport mala v zaklade znizeny podvozok ale o kolko neviem. Vsade sa spomina 10mm ale opticky to vyzera aj na 30mm. Flex ride su tlmice a asi s vybavou sport priamo nesuvisia. Ale aj do cosmo vybavy sa dal objednat znizeny podvozok...to su len take spomienky ked som si konfiguroval novu astru j len tak pre radost...
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
dusan992 píše:Flex ride sa asi nedal objednat do kazdej vybavy ale co sa pamatam na konfigurator tak vybava najvyssia sa pri j cku pisala sport/cosmo=jedna úroveň s nejakými odlisnostami. Neviem preco... pred tym bolo enjoy,...sport,cosmo,opc
A vybava sport mala v zaklade znizeny podvozok ale o kolko neviem. Vsade sa spomina 10mm ale opticky to vyzera aj na 30mm. Flex ride su tlmice a asi s vybavou sport priamo nesuvisia. Ale aj do cosmo vybavy sa dal objednat znizeny podvozok...to su len take spomienky ked som si konfiguroval novu astru j len tak pre radost...
Zaujímavé a čo tie brzdy brembo, to je v základke výbavy Sport, či voliteľne? a na zadných sedadlách mám len dve opeirky hlavy. stredná opierka hlavy nie je - aj ke´d bezpečnostný pás tam je.
2011 - Astra J 1.4T Sports Tourer Sport (212 000km)
ex 1998 - Astra G Caravan 1.6 16V (235 000km)