Puklice na disky 16"
Puklice na disky 16"
Kupoval niekto puklice "Opel" na plechové disky? V Opli chcú za 1 ks 36EUR, trošku drahé
- Reklama
Re: Puklice na disky 16"
prave pre tu cenu - puklica + plechac cca 80 evri som ich nekupil... do 100 evri kus sa da zohnat pekny a kvalitny hlinikac
Ja som kupoval nové Origo Opel na inzerát od Vojta z Astra H fóra všetky 4 za 49 EUR, ale už Opel diely nepredáva (ale za pokus napísať mu nič nedáš). Prípadne skús pozrieť na allegre, alebo eBay.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
ja som kupoval puklice na www.bazos.sk, 4ks 20 EUR original OPEL. Takmer nepouzite, bez skrabancov. Chalanisko kupil hned ALU disky tak s nimi moc nenajazdil.
Opel Astra J 1.4T 88 kW
Pasujú puklice 6,5 J 16" z Astry H aj na Astru J?
Z J-čka pasujú na H-čko, tak hádam aj opačne budú pasovať.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.