CD600
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Re: CD600
Já sice mám Navi 950, ale funguje to podobně jak to popisuješ, už ale jsem si na to zvikl.
11. Nemožnost si sám přepnout displej na noční režim, aniž by byla tma nebo šero.
Todo se ale dá nastavit v menu CONFIG, buď automatické, případně den / noc.
11. Nemožnost si sám přepnout displej na noční režim, aniž by byla tma nebo šero.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
- Reklama
Ja som si CD600 vybral hlavne kvoli intellink, respektive preto, ze to malo rovno handsfree, ktore naozaj funguje dobre.Marek L píše:Nechci zakládat nové téma...
Zhodnocení CD 600 a panelu:
1. U CD 600 a navi by mělo být vypnutí displeje vyvedeno na tlačítko panelu.
Když může na volantu existovat mute na zvuk, proč někde není mute na obraz. Vyhledat to v menu je na tři zbytečné kroky,které vyžadují za jízdy sledovat displej.
2. Nejsou tlačítka na skok po adresářích - opět trápení přes menu, nebo používat playlisty...
Přece CD 300 třeba mělo tlačítka s logem adresářů...???
3. Na co tam jsou do boha na tom panelu ty dvě megamonstrózní tlačítka na posun a přetáčení skladeb, když pod nima se vleze 6 menších na stanice rádia. Měli prostě vyvézt na ten panel víc funkcí.
(Kdo má problém s množstvím tlačítek, nesmí kupovat Astru nebo Insignii.)
4. Při doplnění flešky o nový adresář se skladbama se někdy tento adresář zcela nepochopitelně nezařadí podle abecedy, přesto, že proběhne indexace, ale skočí až za písmeno Z.
Po třech dnech se to upraví samo...???
5. Navolím si nějakou skladbu k poslechu, rozhodnu se, že od té chvíle budu používat náhodný výběr a
ten dement přeruší tu navolenou skladbu a hned skočí na jinou.
Ale já chci sakra doposlouchat tu prvníííí...
6. Rychlost odezvy celého systému...??? Moje staré Atari ležící na půdě je rychlejší.
A když už má CD 600 z mých požadavků plnou hlavu, tak se po nastartování raději přepne na rádio,přestože jelo doposud z USB,v lepším případě začne hrát pro jistotu seznam od"a".
7. Zpracování a cvakání velkého otočného kolečka nahání strach, snad vydrží.
8. Doplním kontakt do mobilu a na rádiu se objeví taky se zpožděním hodin,dne? Nemám chuť to pořád kontrolovat.
9. Některé kontakty začínají příjmením, některé křestním, přesto, že v telefonu to mám v pořádku...
10. Chybí funkce, která by volila teplotu pro obě strany najednou u dvouzónovky.
1) ano to je hlupe. Mne by uplne stacilo keby to bolo tak ze ked sa radio vypne tak ten display nesvieti!
teraz ked je vypnute tak tam svieti logo opel na ciernom pozadi. Pride mi to dost hlupe kvoli vypnutiu displaja zapnut radio vypnut display a potom ubrat hlas na minimum ...
2) ano, alebo aj skok na dalsieho interpreta, ci dalsi album. Ked si napriklad vyberiem nejakeho interpreta a album tak to hra dookola ...
5) suhlasim
6) ano, je to strasne pomale na odozvy
7)
10) neviem ci to maju ine znacky, ale to by bola velmi dobra funkcia, obavam sa ze to ale s radiom nema nic spolocne. A kombiky ktorymi ovladas teplotu by museli mat vlasny display, potom si to viem predstavit.
11) zdalo sami ze to tam je, ale nieje. Mozno je to tym ze mam automaticke svetla, takze ten senzor osvetlenia pouziva aj radio a prepina display medzi dennym a nocnym rezimom automaticky. Ale pozor, svetla sa prepinaju medzi dennimy a nocnymi nezavisle na tom ako sa prepina display.
no a este doplnim jeden bod
12) nevadi mi vela tlacitiek, ale mohli byt lepsie na dotyk. Na starom autoradiu sony som naozaj po hmate vedel ake tlacitko idem stlacit, nemusel som sa pozriet na radio a zamierit, proste som nahmatal a stlacil ... Mozno ked si viac zvyknem na tlacitka na volatne tak to bude lepsie.
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
Já jsem se možná trochu víc rozepsal, jasně, že to auto kvůli toho nebudu vracet.Astra - R@SAG píše:Já sice mám Navi 950, ale funguje to podobně jak to popisuješ, už ale jsem si na to zvikl.
Taky jsem to přijal a hotovo, "ale hlásit se to musí"...
Jen si myslím, že pokud si někdo naloží toto auto třeba v nejsilnějším dieselu, se všemi vymoženostmi, co Opel
nabízí tak, je na "megabajtu" a můžou ho tyhle věci rozladit.
No a bod 11.
Já to tam nemám, je to možné že by to fakt měli tak rozškatulkované podle výbav a roku?
Nebo mi tam jen nedohráli tuto možnost...
Někde jsem tu dokonce vyčetl, že někdo má v menu i to přepínání teploty dvouzónové klimatizace
jakože dual a singl... zajímavé, hlava mi to nebere
Ale zase.. hledej to v menu, vždyť by to mělo být třeba jako na oktávce. Ta má uprostřed levého kolca
přímo tlačítko dual na přímé přepnutí.
Ale díky za info.
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
No mě vadí, že nemohu radio zapnout / vypnout přímo na volantu, jak to bylo u Astry G a člověk musí šahat do neznáma.
astra g mala vypinanie na volante? tie classic, ci ktore? lebo ja ak sa dobre pamatam nebolo vypinanie na volante v mojej
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Ano Astra G to měla na multifunkčním volantu.
Od roku 1998 - 2003 u německé výroby
Odo roku 2004 - 2009 pod označením Classic, už multifinkční volat v nabídce nebyl, tak jsem si koupil nový sám a předělal s gumového na koženy multifunkční za 3000Kč ( bylo potřeba vyměnit i podkroužek pod volantem, který měl vývod na tlačítka na volantu).
Od roku 1998 - 2003 u německé výroby
Odo roku 2004 - 2009 pod označením Classic, už multifinkční volat v nabídce nebyl, tak jsem si koupil nový sám a předělal s gumového na koženy multifunkční za 3000Kč ( bylo potřeba vyměnit i podkroužek pod volantem, který měl vývod na tlačítka na volantu).
CD600
V Insignii mam moznost prepinania nocny a denny rezim. A tak isto je tam moznost volit moznost teploty naraz. Je to asi preto ze to je digitalne.
Pozrem ked nezabudnem este doma ako to ma astra. Tu dvojzonu nema urcite, ale to prepinanie noc-den-auto tam je na 96%
Pozrem ked nezabudnem este doma ako to ma astra. Tu dvojzonu nema urcite, ale to prepinanie noc-den-auto tam je na 96%
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Vypnutí displeje CD 600 pokud někoho otravuje třeba rozsvícený denní režim.
Už to tu někdo zmínil, jen to rozvedu.
Pokud to děláme přes menu config, vypneme ho, ale při jakékoliv manipulaci se to zruší a je třeba to znovu potvrdit ručně.
Varianta 2:
Zobrazení fotky s černou barvou, pro mne příjemnější varianta na delší cesty, ideál s náhodným výběrem skladeb. Principielně - samozřejmě displej není vypnutý, jen zobrazuje černou.
Při jednoduché manipulaci se skladbama nebo s teplotou se ve spodní části na chvílí objeví stav věci.
Je to malý příjemný řádek, který po chvíli zmizí.
Verze NAVI budou určitě fungovat stejně...
Takže vyrobit si obrázek jehož obsahem je černá barva. Doporučuji pixelový poměr stran 16:9, aby byl vyplněn celý prostor displeje, jinak se může stát,že když černá není shodná s černou displeje rádia,
mohly by být na bocích vnímány rozdílně černé proužky.
Takže např. 640x360, 800x450 nebo 1280x720 apod. (rozlišení 4K je určitě zbytečné... )
Zkopírovat si ho do ROOTU flešky s muzikou a je to.
Potom ho vyvolat pomocí prohlížeče obrázků a ještě kliknout na info, aby zmizel název souboru.
Výsledek viz přílohy.
Sorry za odlesky z foťáku, fotografem se stanu až v příštím životě.
Už to tu někdo zmínil, jen to rozvedu.
Pokud to děláme přes menu config, vypneme ho, ale při jakékoliv manipulaci se to zruší a je třeba to znovu potvrdit ručně.
Varianta 2:
Zobrazení fotky s černou barvou, pro mne příjemnější varianta na delší cesty, ideál s náhodným výběrem skladeb. Principielně - samozřejmě displej není vypnutý, jen zobrazuje černou.
Při jednoduché manipulaci se skladbama nebo s teplotou se ve spodní části na chvílí objeví stav věci.
Je to malý příjemný řádek, který po chvíli zmizí.
Verze NAVI budou určitě fungovat stejně...
Takže vyrobit si obrázek jehož obsahem je černá barva. Doporučuji pixelový poměr stran 16:9, aby byl vyplněn celý prostor displeje, jinak se může stát,že když černá není shodná s černou displeje rádia,
mohly by být na bocích vnímány rozdílně černé proužky.
Takže např. 640x360, 800x450 nebo 1280x720 apod. (rozlišení 4K je určitě zbytečné... )
Zkopírovat si ho do ROOTU flešky s muzikou a je to.
Potom ho vyvolat pomocí prohlížeče obrázků a ještě kliknout na info, aby zmizel název souboru.
Výsledek viz přílohy.
Sorry za odlesky z foťáku, fotografem se stanu až v příštím životě.
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tak já v menu CONFIG mám možnost si nastavir přepínání displeje na Aut. / Den / Noc, je to ale v MENU navigace a tak se obávám, že CD600 to v nabídce nemá. vlastním NAVOI 950, tak to bude asi proto.