el. sklapatelne zrkadla
el. sklapatelne zrkadla
Ahojte
Teraz prvy krat po 5 mesiacoch som zistil ze zrkadla su sice vyhrievane ale nie su sklapatelne. Uplne tomu nerozumiem, lebo v katalogu to bolo vzdy ako jedna polozka "elektricky ovladane, sklapatelne a vyhrievane zrkadla". A nedavno ked som cuval ku kamosovi do garaze, reku priklopim si zrkadla ked som uz isiel dnu a pozeram ze ked stlacim gombik (hore/dole) tak sa zrkadielka nepriklopili a az teraz som si vsimol ze tam nie je ani piktogram sklapania. Kamos co ma tiez Cosmo vybavu mi tvrdi ze by som to tam mal mat. Je vobec taka kombinacia mozna ? V opli mi povedali ze to vyhrievanie je z baliku vyhrievaneho volantu a sedadiel a ze sklapatelne nie su... Pozeral som stare katalogy ale tam som take nenasiel, a nove uz na stranke niesu. ST katalog taku moznost tiez nema. Vyhrievanie volntu je samostatne (iba s kozenym volantom, i ked ten moj ci je kozeny to neviem, povrch vyzera uplne inac ako kozeny volant na mokke), vyhrievanie sedadiel je tiez osobitne. Vyhrievanie zrkadiel som nasiel iba spolu so sklapanim. Tak teraz som uple vedla z toho. Ti co mate vyhrievane spatne zrkadla mate na to osobitne tlacidlo alebo sa vam to zapina spolu s vyhrievanim zadneho (predneho) okna ?
Da sa to a za nejaku rozumnu cenu dorobit ?
Teraz prvy krat po 5 mesiacoch som zistil ze zrkadla su sice vyhrievane ale nie su sklapatelne. Uplne tomu nerozumiem, lebo v katalogu to bolo vzdy ako jedna polozka "elektricky ovladane, sklapatelne a vyhrievane zrkadla". A nedavno ked som cuval ku kamosovi do garaze, reku priklopim si zrkadla ked som uz isiel dnu a pozeram ze ked stlacim gombik (hore/dole) tak sa zrkadielka nepriklopili a az teraz som si vsimol ze tam nie je ani piktogram sklapania. Kamos co ma tiez Cosmo vybavu mi tvrdi ze by som to tam mal mat. Je vobec taka kombinacia mozna ? V opli mi povedali ze to vyhrievanie je z baliku vyhrievaneho volantu a sedadiel a ze sklapatelne nie su... Pozeral som stare katalogy ale tam som take nenasiel, a nove uz na stranke niesu. ST katalog taku moznost tiez nema. Vyhrievanie volntu je samostatne (iba s kozenym volantom, i ked ten moj ci je kozeny to neviem, povrch vyzera uplne inac ako kozeny volant na mokke), vyhrievanie sedadiel je tiez osobitne. Vyhrievanie zrkadiel som nasiel iba spolu so sklapanim. Tak teraz som uple vedla z toho. Ti co mate vyhrievane spatne zrkadla mate na to osobitne tlacidlo alebo sa vam to zapina spolu s vyhrievanim zadneho (predneho) okna ?
Da sa to a za nejaku rozumnu cenu dorobit ?
Opel Astra J Cosmo HB MY2015 1.6 CDTI
Opel Mokka Cosmo MY2014 1.4T 4x4
Opel Corsa E 5dv 1.4 Excite MY2018 + vela vybavy
ex *Opel Astra J Enjoy HB 2010 1.6*
ex *Opel Astra J ST Cosmo 2012 1.4T*
- Reklama
-
Re: el. sklapatelne zrkadla
Vyhrievane zrkadla su v Astre J pre kazdu vybavu standardne, priplacalo sa len sklapanie za 80 € a vobec to nemalo suvis s vyhrievanym volantom.
Aha, no to dost vysvetluje. Cize mam smolu. Predpokladam ze dorobit to asi nebude uplne jednoduche a lacne, lebo tam budu chybat motorceky, kable vsetko. Urcite nie asi za 80 eur.Schmeichel23 píše:Vyhrievane zrkadla su v Astre J pre kazdu vybavu standardne, priplacalo sa len sklapanie za 80 € a vobec to nemalo suvis s vyhrievanym volantom.
Opel Astra J Cosmo HB MY2015 1.6 CDTI
Elektricky vyhriervane su aj v zaklade. Je to s vyhrevom zadneho okna. Uprimne, sklapanie je fajn pre tych co maju uzku garaz, dvor. S klucom to nejde amanualne sa mi to ani sklapat nechce. Teraz v zime som sice sklapal,no ked snezilo, bolo tam viacej snehu zachyteneho. Ziadnu vyhodu z mojho pohladu nemaju. I preto, ze ked nastartujes, nevyklopia a aj minule som spravil par metrov kym som si na ne spomenul.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
Pokud bydlis na vesnici, asi to nema cenu. Ale ve meste je sklapet zrcatka nutnost, obzvlaste uzke ulicky v centru. Za sebe sklapet doporucuji. Dodelani sklapeni asi nebude problem, pokud sezenes zrcatka z vrakace.
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
tak u nas v meste este takyto problem nastastie nemame, ze by boli ulice az tak uzke a asi celkovo na svk je malo takych casti mesta. som si skusil predstavit tak prahu ci ine mesto, ze kde by to atk mohlo byt vyuzitelne, ale nic ma nenapada. jedine parkovanie a proti nemotorny vodicom co idu okolo
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Plně souhlasím a jak parkuji v městě a nebo u OD, tak sklápím ihned . Doplatek za sklávění zrcátek byl 2000Kč a to mě dost šokovalo, že v COSMO nejvyšší výbavě a nebylo to součástí.tomax píše:Pokud bydlis na vesnici, asi to nema cenu. Ale ve meste je sklapet zrcatka nutnost, obzvlaste uzke ulicky v centru. Za sebe sklapet doporucuji. Dodelani sklapeni asi nebude problem, pokud sezenes zrcatka z vrakace.
Dodělání není tak jednoduché, protože klasická manuální zrcátka mají 5pinů a sklopna mají 7pinů a tak dodělat to lze, ale kromě zrcátek, je potřeba měnit i kabeláž ve dveřích a to už je dost velká investice.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Já ho objednával v květnu 2015 a ve výbavě drive! bylo sklápění v ceně, což je jen pár měsíců po tobě.
Astra - 07/2015 - 103kW
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Ano výbava DRIVE ho měla ve standardu, ale v COSMU se už muselo připlacet, prostě logika OPLU no koment .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
pri obchodaku tiez nesklapam, ak parkuju ako magori, radsej parknem tak, ak nie je na vyber, aby zrkadla tlmili naraz otvarajucich dveri vedlajsieho. radsej zrkadlo nech poskodia ako lak na dverach. predsa len vymenit zrkadlo, ci dat lakovat je menej narocne a nemusim byt bez auta potom viac dni, keby nahodou. zalezi na zvyku. akurat nechapem, aky bol problem to dat na dvojklik do ovladaca