Svetlomety AFL+
Re: Svetlomety AFL+
nazdar, pozri toto http://workshop-manuals.com/vauxhall/as ... placement/
skontroluj kabelaz, konektor... moze byt poskodena izolacia a zoxidovane kontakty..
co sa tyka zhavicov, najskor to bude prvy, ale zmeraj zvsetky styri..
a koleso - brzda... mas elektricku rucnu brzdu? ak ano, budes mat poskodenu prachovku na bowdene a spinave, alebo zahrzdavene lanko...
skontroluj kabelaz, konektor... moze byt poskodena izolacia a zoxidovane kontakty..
co sa tyka zhavicov, najskor to bude prvy, ale zmeraj zvsetky styri..
a koleso - brzda... mas elektricku rucnu brzdu? ak ano, budes mat poskodenu prachovku na bowdene a spinave, alebo zahrzdavene lanko...
Astra J ST 1,7 CDTI A17DTJ
- Reklama
Dík za info o tých senzoroch. aj som na ne tipoval ale nevedel som či to budú tie. Žhaviče vymením všetky len musím pozrieť aké tam sú originál. Áno mám elektrickú a lanká a prachovky sú ako nové a je tam aj vôľa tak to bude asi skôr hrdza na strmeňoch a nehýbu sa platničky.
Astra J 1,7 cdti 92kw 12_2009 Cosmo AGR,AFL+,FLEXRIDE...
strmene su samoutahovacie (pre rucnu brzdu), takze platnicky nebudu volne ako na prednych strmenoch. ale prekontroluj ich aj tak.. ak budes robit so zadnymi strmenmi, tak sa nezlakni toho, ze sa Ti valcek nebude zasuvat (pri manipulacii s rucnou brzdou) potom ho treba doslova zasrobovat do strmena
ospravedlnujem sa za offtopic...
ak mas este dalsie otazky, napis ss
ospravedlnujem sa za offtopic...
ak mas este dalsie otazky, napis ss
Astra J ST 1,7 CDTI A17DTJ
Zdravim, mam astru J s AFL svetlami a niesom si isty ci funguju spravne
Ked ide auto predo mnou nejake 700 metrov, tak sa mi nevypnu automaticke dialkove svetla, takisto sa nevypnu napriklad ked ide nakladne auto za horizontom a ja vidim iba jeho horne svetla na kapote,
Viete mi niekto poradit, kto mate tiez automaticke dialkove svetla ci je to normalne, alebo to mam riesit v servise?
Dakujem
Ked ide auto predo mnou nejake 700 metrov, tak sa mi nevypnu automaticke dialkove svetla, takisto sa nevypnu napriklad ked ide nakladne auto za horizontom a ja vidim iba jeho horne svetla na kapote,
Viete mi niekto poradit, kto mate tiez automaticke dialkove svetla ci je to normalne, alebo to mam riesit v servise?
Dakujem
Ta reakce je opravdu pomalejší, ale po přehrání nového software potkávacích světel se to o dost zlepšilo a už neoslňuji protijedoucí auta.
ex.Astra OPC 2013 280k 12,2/100 downpipe, HJS cat, M-Tech Byla moc fajn
Fiat Scudo II Multijet 2015 130k 7,2/100
2016 Ford Mustang V8 5.0 14/100 ale ten styl
2017 Ford Kuga 1.5 turbo benzin 7,3/100
www.rcfunrace.cz www.prcars.cz
Fiat Scudo II Multijet 2015 130k 7,2/100
2016 Ford Mustang V8 5.0 14/100 ale ten styl
2017 Ford Kuga 1.5 turbo benzin 7,3/100
www.rcfunrace.cz www.prcars.cz
Svetlomety AFL+
Tie funguju na kazdom aute inak. A kazdy den inak ...
Raz zhasnu okamzite, raz neskoro. Hodne zalezi aj od svetiel protiiduceho vozidla.
Na xenony reaguje najlepsie.
Raz zhasnu okamzite, raz neskoro. Hodne zalezi aj od svetiel protiiduceho vozidla.
Na xenony reaguje najlepsie.
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Čaute.
Pri tých AFL svetlách sa dá vymeniť niečo ako žiarovka?
Či to musí do servisu, keď prestane svietiť?
Pri tých AFL svetlách sa dá vymeniť niečo ako žiarovka?
Či to musí do servisu, keď prestane svietiť?
Astra Sports Tourer 2.0 CDTI 160PS 2011/03
Svetlomety AFL+
Ano meni sa tam "ziarovka"
Najprv vyskusaj prehodit medzi sebou , moze to byt aj elektronika, starter ...
Najprv vyskusaj prehodit medzi sebou , moze to byt aj elektronika, starter ...
Astra GTC Sport A14NET 103kW
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Pokud mám dobré info. je ta, H7 pro funky přisvicování do otářek apod.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
@Fogino, vies tam vymenit Xenonovu vybojku (stretavacie a dialkove svetla) alebo halogenovu ziarovku (svetlo osvetlenia pri prudsom odbocovani a malej rychlosti)
Ako pisal Eisy ak ti nesvieti stretavacie/dialkove svetlo tak najprv skus prehodit xenonove vybojky, casto odcahdza elektronika (napajaci ballast a podobne). Pozor ale xenony pouzivaju vyssie napatie nie 12V ale 85V takze pri vymene odporucam odpojit bateriu. Su tam xenony s paticou D1S a vykonom 35W .
U mna sa stalo ze po 4 mesiacoch prestalo svietit a problem bol konektor svetla ktory bol rozbity, vraj chybny kus od vyroby, vymenili ho v ramci zaruky.
Ak ti nesvieti svetlo odbocovania (ked pri malej rychlosti, myslim do 40 kmh prudsie odbocujes rozsvieti sa ti extra ziarovka a svietie do strany kam odbocujes, pripadne pri cuvani sa ti rozsvietia na oboch stranach). Toto je klasicka halogenka s paticou H11 a vykonom 55W.
Ako pisal Eisy ak ti nesvieti stretavacie/dialkove svetlo tak najprv skus prehodit xenonove vybojky, casto odcahdza elektronika (napajaci ballast a podobne). Pozor ale xenony pouzivaju vyssie napatie nie 12V ale 85V takze pri vymene odporucam odpojit bateriu. Su tam xenony s paticou D1S a vykonom 35W .
U mna sa stalo ze po 4 mesiacoch prestalo svietit a problem bol konektor svetla ktory bol rozbity, vraj chybny kus od vyroby, vymenili ho v ramci zaruky.
Ak ti nesvieti svetlo odbocovania (ked pri malej rychlosti, myslim do 40 kmh prudsie odbocujes rozsvieti sa ti extra ziarovka a svietie do strany kam odbocujes, pripadne pri cuvani sa ti rozsvietia na oboch stranach). Toto je klasicka halogenka s paticou H11 a vykonom 55W.
Opel Astra J Cosmo HB MY2015 1.6 CDTI
Opel Mokka Cosmo MY2014 1.4T 4x4
Opel Corsa E 5dv 1.4 Excite MY2018 + vela vybavy
ex *Opel Astra J Enjoy HB 2010 1.6*
ex *Opel Astra J ST Cosmo 2012 1.4T*
Opel Mokka Cosmo MY2014 1.4T 4x4
Opel Corsa E 5dv 1.4 Excite MY2018 + vela vybavy
ex *Opel Astra J Enjoy HB 2010 1.6*
ex *Opel Astra J ST Cosmo 2012 1.4T*