Duke's Astra J B14NET LPG Enjoy
Re: Duke's Astra J B14NET LPG Enjoy
Ja jezdil ihned na LPG, nevidim duvod zbytecne projizdet benzin, zvlast kdyz oktanove cislo je u LPG daleko vyssi jak u benzinu.
Chce to jen nehonit do vysokych otacek, ale zase to zbytecne nesetrit, aby z toho nebyl lenoch
Chce to jen nehonit do vysokych otacek, ale zase to zbytecne nesetrit, aby z toho nebyl lenoch
Astra J ST 1.4 LPG Cosmo
- Reklama
Chlapi, preco si davate tu spoluucast. Stoji vam rocna uspora 20ecok voci poistke bez spoluucasti. A vsetky skla mas predsa v cene klasickeho havarijneho poistenia. Poistenie kde ti nepoistia sklo, ci nukaju zvlast nie je poistenie alebo ferovy poistitel. Kolega mal havarijne a nemali problkem mu pripoistiut i skla a pritom to mal v havarijku.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
A spytam sa na volant. Drzal si ho oboma rukami? Lebo ked drzim jhednou, tak samozrejme odobera teplo ruka. Druhou kjed chytim volant aj pocitovo aj realne je teplejsi v tom mieste.
Prave ze jsem se na to soustredil, obe ruce na volantu mimo razeni.Xavier píše:A spytam sa na volant. Drzal si ho oboma rukami? Lebo ked drzim jhednou, tak samozrejme odobera teplo ruka. Druhou kjed chytim volant aj pocitovo aj realne je teplejsi v tom mieste.
Astra J B14NET LPG Enjoy 12/2015
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj tak ses konečně dočkal na den D. Snes se brzy sejdeme máme to pousek od sebe . Rád se podívám na novou voňavou krásku, ta má už je stará jde ji na 1 rok .
a) Už jsem kupoval 2 nového Opla Astru a vždy benzinové motory kryt pod motorem nemají. Tento kryt je standardně dáván pouze u naftových motorů. Nadále kryt je kovový a z venku má povrchovou úpravu. Jinak je vidět, že kryt krásně plní svou funkci, nemám motor od soli a ani špinavý od nečistot ze silnice při dešti apod.
b) Vyhřívání volantu se mi zdá také, že mi ze začátku hřeje více levá strana ( bude to asi tím, že pravou rukou řadíme ), jak se ale volant pořádně zahřeje, tak ově strany hřejí stejnoměrně.
c) Motor se ti může zdát hlučnější a to s důvodu řetězu, za studena je to znát, ale jak se zahřeje na provozní teplotu, tak v interiéru slyším většinou pouze tah TURBA.
d) Ze začátku jsem se pokusil řadit podle šipky, ale po pár km, ksem zjistil, že je to nesmysl a řadím jako vždy podle sebe . Zásatně se mi zdá při 80km/hod dávat 6. rych. stupeň hloupost, 6 řadím cca ve 100km / hod.
e) Jak už jsem ti psal, tak já mám CONSTRUCT, jsem spokojen a jak už tu bylo psáno OPel se nekrade, není to koncern WW. Kromě CONSTRUCTU jsem si dal na všechhny okna VIN a mám klid.
Tak přeji velkoou spokojenost u značky OPEL, přecházíš od Japonce k Němcům a tak snad budeš brzo sklamán a nadšení ti zůstane. Já už jsem zarytý OPLISTA 17 let. Mnoho km bez závad a nadšení s jízdy celé tvé rodině.
a) Už jsem kupoval 2 nového Opla Astru a vždy benzinové motory kryt pod motorem nemají. Tento kryt je standardně dáván pouze u naftových motorů. Nadále kryt je kovový a z venku má povrchovou úpravu. Jinak je vidět, že kryt krásně plní svou funkci, nemám motor od soli a ani špinavý od nečistot ze silnice při dešti apod.
b) Vyhřívání volantu se mi zdá také, že mi ze začátku hřeje více levá strana ( bude to asi tím, že pravou rukou řadíme ), jak se ale volant pořádně zahřeje, tak ově strany hřejí stejnoměrně.
c) Motor se ti může zdát hlučnější a to s důvodu řetězu, za studena je to znát, ale jak se zahřeje na provozní teplotu, tak v interiéru slyším většinou pouze tah TURBA.
d) Ze začátku jsem se pokusil řadit podle šipky, ale po pár km, ksem zjistil, že je to nesmysl a řadím jako vždy podle sebe . Zásatně se mi zdá při 80km/hod dávat 6. rych. stupeň hloupost, 6 řadím cca ve 100km / hod.
e) Jak už jsem ti psal, tak já mám CONSTRUCT, jsem spokojen a jak už tu bylo psáno OPel se nekrade, není to koncern WW. Kromě CONSTRUCTU jsem si dal na všechhny okna VIN a mám klid.
Tak přeji velkoou spokojenost u značky OPEL, přecházíš od Japonce k Němcům a tak snad budeš brzo sklamán a nadšení ti zůstane. Já už jsem zarytý OPLISTA 17 let. Mnoho km bez závad a nadšení s jízdy celé tvé rodině.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Ta krytka je aj u diesla kovova? Musim si ju dobre pozriet, lebo ja som bol v tom, ze to je plech. Toto ste ani pisat nemali, to bude uz plnohodnotny tereniak z nej
A plech nie je z kovu ? ? Alebo si čakal 3mm
oceľový plát astra váhu sice na to má, ale tank to nie je☺
oceľový plát astra váhu sice na to má, ale tank to nie je☺
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
zle som napisal...bral som to, ze je to plast
Aj som si myslel ze si to len preklepol, ale nedalo mi nepodpichnut ☺☺
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652